True Electronics GmbH Truecam A6Car DVR bk

125,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over True Electronics GmbH Truecam A6Car DVR bk

Bent u op zoek naar een professionele camera voor in de auto die de voor- en achterkant van uw auto beschermt? Dan zit u hier precies goed. De nieuwe autocamera TrueCam A6 maakt kwalitatief hoogwaardige opnamen waarop u overdag en 's nachts het kenteken van andere voertuigen en ook de gezichten van personen ziet. Ze bevat ook een parkeercamera achter, waarmee u een volledig overzicht heeft van wat er achter uw auto gebeurt.
De achtercamera is een van de belangrijkste voordelen van dit model. Na het verbinden met de hoofdcamera ziet u namelijk het beeld van de parkeercamera op het LCD-scherm, zodat u niet alleen makkelijker kunt parkeren, maar ook erachter kunt komen wat er achter uw auto gebeurt. Bij elke rit hoeft u de camera alleen maar in de houder vast te klikken en u kunt al wegrijden. Bovendien is het menu volledig in het Duits, zodat u de documentatie niet lang hoeft te bestuderen.
De autocamera is ook uitgerust met geavanceerde functies. Dankzij de optionele GPS-module en de met Google Maps compatibele software kunt u uw route inclusief de snelheid op elk moment op de landkaart zien.
Parkeermodus:
Dankzij de parkeermodus kunt u de camera maar liefst 24 uur in de auto laten zonder dat u haar opnieuw moet opladen. De camera beschermt uw auto onafgebroken en als iemand licht tegen uw voertuig rijdt, begint de camera meteen op te nemen. Zo krijgt u waardevol videomateriaal.
Time-lapse:
Dankzij de versnelde time-lapse-opname kunt u versneld opnemen. De camera maakt elke seconde een foto, waarmee u in een videolooptijd van een minuut een opnametijd van een halfuur kunt dekken. Zo kunt u eenvoudig nagaan wat er voor aanvang van de rit of tijdens het rijden bij uw auto is gebeurd. De time-lapse-opname breidt de capaciteit van de geheugenkaart uit en biedt behalve praktische voordelen ook nog veel plezier.
Parkeercamera achter:
Het pakket bevat behalve de frontcamera ook een parkeercamera achter, waarmee u een nog beter overzicht van uw reis heeft. De achtercamera helpt niet alleen uitstekend bij het inparkeren, omdat u op het LCD-scherm van de frontcamera niet alleen het beeld van de parkeercamera, maar ook het beeld van de normale rit ziet. Deze camera kan namelijk als hoofdcamera de video opnemen en zo kan ze alles opnemen wat er achter uw auto gebeurt. De parkeercamera filmt in HD720p en kan eenvoudig via een kabel met de frontcamera of houder worden verbonden. Het gebruik van de achtercamera is bovendien optioneel en de frontcamera kan ook apart worden gebruikt.