Lichtblauwe Nordval Dashcam Nordväl DC101 Full HD WiFi Dashcam 64GB

79,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart Zwart, donkerblauw, lichtblauw Donkerblauw Lichtblauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lichtblauwe Nordval Dashcam Nordväl DC101 Full HD WiFi Dashcam 64GB

Compacte dashcam met Wi-Fi verbinding, Full-HD opnames voorzien van een G-sensor en parkeermodus inclusief 64GB SD opslag.

Nordväl DC101 1CH Full HD LCD Dashcam + Wi-Fi 64GB Onze Nordväl DC101 dashcam is het ideale instapmodel. Hij beschikt over een handig LCD scherm, kan verbonden worden met een app en dankzij Full-HD opnames zijn de beelden haarscherp. Ondanks het compacte ronde ontwerp beschikt hij over veel extra interne functies.

Wi-Fi Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunnen alle opnames worden bekeken via je smartphone of tablet. De beelden kunnen via de app natuurlijk worden gekopieerd naar deze apparaten om een eventuele gebeurtenis te delen of veilig te stellen.

LCD scherm Het ingebouwde 1,5 LCD scherm geeft je gemakkelijk toegang tot het wijzigen van de instellingen en het terugkijken van opnames. Om niet te worden afgeleid tijdens het rijden kan het scherm met één druk op de knop gedimt worden, daarnaast zal het scherm zichzelf dimmen wanneer deze enige tijd niet wordt gebruikt.

G-sensor Dankzij de ingebouwde G-sensor ‘voelt’ de dashcam wanneer je een aanrijding hebt, hard remt of uitwijkt voor een andere weggebruiker, enzovoorts. Aan de hand van de ingebouwde G-sensoren maakt de dashcam opnames die in een digitale kluis worden gezet. Dit is natuurlijk ook erg handig voor de parkeermodus opnames.

Parkeermodus Dankzij de optionele Nordväl PMPC01 vaste voedingskabel met accubewakingsfunctie kan je blijven opnemen in parkeermodus, zonder het risico te lopen op een lege accu. Stel je dashcam via het scherm of via de app in op bewegingsdetectie of schokdetectie, en de camera neemt op zodra er een beweging of schok wordt gedetecteerd. Met deze handige functie zal de camera alleen opnemen wanneer dit nodig is tijdens het parkeren.

170˚ groothoeklens De dashcam beschikt over een erg grote kijkhoek door de 170° graden groothoeklens. Hierdoor kan hij meerdere rijbanen vastleggen, maar bijvoorbeeld ook de omgeving naast de weg om geen onverwachte momenten te hoeven missen.

Datum- en tijd weergave De dashcam is voorzien van tijd en datum tijdens opnames. Zo kan je altijd aantonen hoe laat en op welke dag er bepaalde opnames zijn gemaakt.

Status indicatoren Via de ingebouwde LED indicatoren word je onderweg geïnformeerd over de opname status. Ook beschikt hij over een ingebouwde microfoon om indien gewenst geluid op te nemen.

De montage Standaard wordt de Nordväl DC 101 dashcam geleverd met 2 houders. De 3M tape houder zorg voor een gemakkelijke en veilige bevestiging in je auto. Hij trilt niet los, en doordat de camera strak achter de ruit is bevestigd zijn de opnames soepeler dan bij gebruik van een zuignap bevestiging.
Wil je de dascam vaker wisselen van voertuig, of gewoon liever een zuignapbevestiging gebruiken? Dan kan dat ook. De Nordväl DC101 kan gemakkelijk uit de houder worden gehaald.

Wat zit er in de doos?

  • Nordväl DC101 dashcam
  • 64GB microSD kaart
  • 12V voedingskabel (sigarettenaansteker)
  • 3M tape houder
  • Zuignap houder
  • USB datakabel
  • Gebruikershandleiding