Zwarte Nordval Dashcam Nordväl DC102 2CH Dashcam 2K + GPS + Wi-Fi 128GB

149,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Nordval Dashcam Nordväl DC102 2CH Dashcam 2K + GPS + Wi-Fi 128GB

2K dual-dashcam met Wi-Fi en GPS, parkeermodus en G-sensor event opnames inclusief SD kaart opslag.

Nordväl DC102 2CH Dashcam 2K + GPS + Wi-Fi De Nordväl DC102 2CH is een stijlvolle 2CH cilindervormige dashcam, met alle benodigde functies aan boord zoals, Wi-Fi, GPS en Time lapse opname. De dashcam beschikt over een 2K voorcamera (1440p) en een Full HD achtercamera (1080p) met uitstekende nachtvisie dankzij de Hisilicon beeldsensor.

Wi-Fi Dankzij de ingebouwde Wi-Fi kunnen alle opnames worden bekeken via je smartphone of tablet. De beelden kunnen via de app natuurlijk worden gekopieerd naar deze apparaten om een eventuele gebeurtenis te delen of veilig te stellen. Via de app kan je de instellingen wijzigen, is er live video weergave en kan de afgelegde route bekeken worden. Daarnaast is het dankzij de ingebouwde Wi-Fi niet meer noodzakelijk om de SD kaart uit het apparaat te halen om de opnames op een computer of laptop op te slaan. Dit kan eenvoudig vanuit de auto.

G-sensor Met de ingebouwde G-sensor ‘voelt’ de dashcam wanneer je een aanrijding hebt, hard moet remmen, moet uitwijken voor een andere bestuurder, enzovoorts. Aan de hand van de ingebouwde G-sensor maakt de dashcam opnames die in een digitale kluis worden gezet. Deze opnames worden hierdoor niet overschreven door de normale opnames, en kunnen erg makkelijk worden teruggevonden.

Parkeermodus Dankzij de optionele Nordväl PMPC01 vaste voedingskabel met accubewakingsfunctie, kan je blijven opnemen in parkeermodus, zonder het risico te lopen op een lege accu. Ingebouwde GPS Via de ingebouwde GPS module word de gereden snelheid in de opname getoond, en kan de locatie op de kaart worden getoond bij de opname via Google maps. Hierdoor kan je achteraf de afgelegde route bekijken, waarbij ook de actuele tijd en datum netjes in de opnames zijn weergegeven.

90 graden draaibaar De DC102 kan in de houder maar liefst 90 graden gedraaid worden. Hierdoor kan je de dashcam lens goed op de weg laten richten voor best mogelijke opname resultaten.

Time-lapse opname De handige time-lapse opname zorgt ervoor dat alle “normale” opnames versneld worden afgespeeld (instelbaar). Er worden “event” opnames gemaakt wanneer de G-sensor wordt geactiveerd, deze worden wel in normale snelheid afgespeeld. Dit zorgt ervoor dat de SD kaar minder snel vol raakt.

3M tape houder De DC102 beschikt over een 3M dubbelzijdige tape houder. De 3M tape houder zorgt voor een veilige bevestiging in je auto. Hij trilt niet los, en doordat de camera strak achter de ruit bevestigd is zijn de opnames soepeler dan bij gebruik van een zuignap bevestiging. De dashcam kan uit de houder wordt gehaald om diefstal te voorkomen.

H.265 HEVC video compressie Alle opnames worden opgeslagen met de H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding).Deze video codering zorgt ervoor dat de opnames gecomprimeerd worden, maar wel de 2K 1440p opnamekwaliteit behouden.

Hisilicon sensor De Nordväl DC102 neemt met zijn 2K 1440p resolutie zeer scherpe beelden op. Dankzij de Hisilicon sensor zijn de opnames zowel in het daglicht als in het donker van uitstekende kwaliteit.

Voor 140˚ + achter 135˚ groothoeklens Voor zowel voor als achter beschik je met de groothoeklens over een erg brede kijkhoek van 140° graden aan de voorzijde en 135° graden aan de achterzijde. Zo hoef je geen onverwachte momenten te missen onderweg.

SD kaarten De Nordväl DC102 kan gebruikt worden met SD kaarten tot een maximum van 128GB. Met een 128GB kaart kan er ongeveer 24 uur in Full HD opnamekwaliteit worden opgenomen.

Status indicatoren Via de ingebouwde LED indicatoren word je onderweg geïnformeerd over de opname en GPS status. Ook beschikt hij over een ingebouwde microfoon om indien gewenst geluid op te nemen.

Wat zit er in de doos?

  • Nordväl DC102 2K Dashcams (voor en achter)
  • Micro SD kaart
  • AV-kabel achter camera
  • 12V voedingskabel (sigarettenaansteker)
  • 5x cable clips
  • Kabelwegwerktool
  • USB kabel
  • 3M tape voor- en achtercamera
  • Gebruikershandleiding