Zwarte NIKKEI ROADX4 Dash Cam Full HD - WIFI - GPS - Bewegingssensor - Makkelijk verwijderbaar door magneet

69,99
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte NIKKEI ROADX4 Dash Cam Full HD - WIFI - GPS - Bewegingssensor - Makkelijk verwijderbaar door magneet

De beste dash cam voor jouw avonturen! Leg alles vast met de dash cam van NIKKEI. De ROADX4 heeft zoveel functies dat niks meer onopgemerkt aan jou voorbij gaat!
Dash Cam Full HD - 30 FPS Een video bestaat uit een lange aaneenschakeling van losse beelden, ook wel frames genoemd. De Frame Rate is 30 per seconde bij de ROADX4, wat zorgt voor vloeiende beelden. Verder beschikt deze dash cam met haar 1080p over Full HD resolutie, dat naast vloeiende overgang dus ook beschikt over scherpe beelden op het 1,5"LED scherm.
Magnetische bevestiging
Bevestig en ontkoppel de dash cam snel en gemakkelijk dankzij de magnetische bevestiging. Indien je niet altijd je dash cam aan wilt hebben is deze functie erg fijn om te hebben voor spontane opnames. Daarnaast leg je de dashcam snel uit zicht door het makkelijk te ontkoppelen. Bewegingssensor
Met de ingebouwde 'G-sensor' bewegingssensor filmt de dashcam alles dat beweegt, automatisch. Wanneer je auto stil staat en er wordt beweging gesignaleerd, filmt de ROADX4 deze beweging. Het is tevens instelbaar om gelijk te filmen zodra de auto gestart wordt.
GPS Leg naast je momenten ook je locaties vast dankzij de ingebouwde GPS. Met deze locatie-opslag kan je haarfijn tracken waar je bent geweest.
WIFI Maak contact met de dash cam via WiFi en maak contact met je smartphone. Zodra dit contact stabiel is, deel je makkelijk video's en beelden. Het is daarnaast gemakkelijk om instellingen te wijzigen via de smartphone. Het opslaan van beelden is hierdoor erg gemakkelijk. Tevens kan je beelden direct opslaan per geheugenkaart, die in de dash cam geplaatst kan worden.
Groothoeklens
Met een groothoeklens van maar liefst 150 graden, heb je een erg groot spanningsveld op je cameralens. Hierdoor verlies je niks uit het oog! USB
Laad je accessoires op via de USB-ingang van de dashcam. Tevens kan deze auto camera dienen als oplaadpunt. Formaat
Dankzij het kleine formaat (4,5x4,5x5,4cm) zorgt deze dashcam voor geen enkele hinder tijdens het rijden, en maakt het deze camera ideaal om als extra oog mee te nemen. Meegeleverde accessoires

  • 1x ROADX4
  • 1 x Bevestigingsmateriaal
  • 2 x 3M Stickers
  • 1 x Autolader
  • 1 x Micro usb kabel
  • 1 x Gebruikershandleiding