Zwarte Motocam M6 Pro 2CH Dual motor dashcam

149,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Motocam M6 Pro 2CH Dual motor dashcam

De Motocam M6 Pro is een uitstekende waterdichte dashcam voor op de motor met FullHD 1080p + 720p HD Ready beeldkwaliteit. Deze M6 Pro motor dashcam is een waterdichte dashcam met IP68 klasse en een handig 2.0 inch LCD scherm. Hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb.

1080p FullHD + 720 HD Ready resolutie.
De Motocam M6 Pro filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voorkant en 720p HD Ready in 30fps aan de achterkant. Hierdoor zijn veel details zoals kentekens bij de voorcamera goed zichtbaar.

Onopvallende bevestiging
De Motocam M6 Pro wordt geleverd met alle benodigde accessoires om de dashcam onopvallend en uit het zicht te kunnen monteren. De camera's zijn zeer compact en worden geleverd met 2,5 meter lange kabel zodat de dashcam op elke motor kan worden gemonteerd.

IP68 waterdichte camera's
Beide camera's van de Motocam M6 Pro zijn IP68 waterdicht en dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Ze kunnen daarom op elke gewenste plek op de motor gemonteerd worden.

128gb support
De Motocam M6 Pro ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 32 uur in FullHD worden gefilmd.

2.0 inch IPS LCD scherm
Door het compacte 2.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies erg eenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen. Het beeldscherm is niet waterdicht en dient op een veilige en droge plek, bijvoorbeeld de buddy of in een beschermende hoes op het stuur, gemonteerd te worden.

140˚ wideview lens
Beide camera's hebben een groothoeklens van 140 graden, dit is genoeg om een groot gedeelte van de omgeving op te nemen zonder het beeld teveel te vervormen.

Hardwire bevestiging
Doordat de Motocam M6 Pro standaard wordt geleverd met een hardwire kabel kan de dashcam eenvoudig worden aangesloten op de accu van de motor. De omvormer in de voeding zet de stroom om van 12v naar de benodigde 5v.

Auto start
De Motocam M6 Pro dashcam begint automatisch te filmen wanneer de motor wordt gestart en stopt met filmen wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij is bevestigd.

Super capacitor batterij
De ingebouwde super capacitor batterij in de Motocam M6 Pro zorgt ervoor dat de camera veilig kan afsluiten en de laatste beelden kan opslaan nadat de motor wordt uitgezet of wanneer om andere reden de stroom wordt onderbroken. Super capacitors zijn over het algemeen bovendien een stuk duurzamer dan batterijen of accu's bij het gebruik in dashcams.

G-sensor
Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je onverhoopt een aanrijding hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Ingebouwde microfoon
De Motocam M6 Pro heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie
De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.