Zwarte Motocam M2F Wifi 2CH 1080p Motor dashcam

219,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Motocam M2F Wifi 2CH 1080p Motor dashcam

Deze Motocam M2F Wifi high-end motor dashcam is de ultieme manier om alle ritten op de motor vast te leggen in FullHD 1080p kwaliteit. De M2F Wifi filmt voor en achter met haarscherpe 1080p resolutie en heeft een groot 3.0 inch scherm. Door de Wifi op deze M2F Wifi kunnen beelden eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken. Hij ondersteunt MicroSD kaarten van 128gb en door de 140 graden lenzen wordt een groot gedeelte van de omgeving opgenomen.
Draadloze bestandsoverdragt via Wifi
De Motocam M2F Wifi is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunnen opgenomen beelden met de dashcam eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken en gedeeld. Via de handige App voor Android en iOS kan met vrijwel elke telefoon en tablet worden verbonden met de dashcam.
2x SONY IMX323 beeldsensoren
De Motocam M2F Wifi filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voor- en achterkant. De camera's zijn uitgerust met de high-end SONY IMX323 beeldsensoren waardoor de beeldkwaliteit haarscherp is, ook in het donker.
Onopvallende bevestiging
De Motocam M2F Wifi wordt geleverd met alle benodigde accessoires om de dashcam onopvallend en uit het zicht te kunnen monteren. De camera's zijn zeer compact en worden geleverd met 2,5 meter lange kabel zodat de dashcam op elke motor kan worden gemonteerd.
IP68 waterdichte camera's
Beide camera's van de Motocam M2F Wifi zijn IP68 waterdicht en dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
3.0 inch IPS LCD scherm
Door het grote 3.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies erg eenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat de dashcam eenvoudig ingesteld kan worden. Let erop dat de module niet waterdicht is en daarom in de buddy dient te worden weggewerkt.
140˚ wideview lenzen
Beide camera's hebben een groothoeklens van 140 graden, dit is genoeg om een groot gedeelte van de omgeving op te nemen zonder het beeld teveel te vervormen.
Hardwire bevestiging
Doordat de Motocam M2F Wifi standaard wordt geleverd met een hardwire kabel kan de dashcam eenvoudig worden aangesloten op de accu van de motor. De omvormer in de voeding zet de stroom om van 12v naar de benodigde 5v.
Auto start
De Motocam M2F Wifi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de motor wordt gestart en stopt met filmen wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij is bevestigd.
Super capacitor batterij
De ingebouwde super capacitor batterij in de Motocam M2F Wifi zorgt ervoor dat de camera veilig kan afsluiten en de laatste beelden kan opslaan nadat de motor wordt uitgezet of wanneer om andere reden de stroom wordt onderbroken. Super capacitors zijn over het algemeen bovendien een stuk duurzamer dan batterijen of accu's bij het gebruik in dashcams.
128gb support
De Motocam M2F Wifi ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 30 uur in FullHD worden opgenomen.
G-sensor
Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je onverhoopt een aanrijding hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.
Ingebouwde microfoon
De Motocam M2F Wifi heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.
Datum- en tijdsregistratie
De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.