Zwarte Motocam A2X Wifi 2CH dual motor dashcam

199,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Motocam A2X Wifi 2CH dual motor dashcam

De Motocam A2X Wifi is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunnen opgenomen beelden met de dashcam eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken en gedeeld. Via de handige App voor Android en iOS kan met vrijwel elke telefoon en tablet worden verbonden met de dashcam.

GPS (optioneel)
De Motocam A2X Wifi kan worden uitgebreid met een GPS ontvanger. Door de GPS aan te sluiten op de camera kan de huidige snelheid in beeld worden weergegeven en worden de coördinaten van de plaatsen waarop is gefilmd worden teruggekeken. Later kan dan met de Motocam viewer op de PC de afgelegde route worden bekeken. De player is enkel beschikbaar voor Windows en kan hier worden gedownload.

Sony IMX323 + IMX307
De Motocam A2X Wifi filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voor- en achterkant. De camera's zijn uitgerust met de high-end Sony IMX323 aan de voorkant en IMX307 aan de achterkant. Deze beeldsensors staan garant voor de beste beeldkwaliteit, met name in het donker.

S.O.S. bediening
Met de handige meegeleverde S.O.S. knop die op het stuur kan worden gemonteerd is het mogelijk om eenvoudig een S.O.S. opname te maken. Met één druk op deze afstandsbediening kan aan de voor- of achterkant een beveiligde opname worden gemaakt die niet door de Loop recording kan worden verwijderd. Op deze manier zorg je dat de opmerkelijkste situaties op de weg altijd beveiligd worden opgeslagen.

De afstandsbediening kan met de meegeleverde kabel van 2 meter worden verbonden aan de unit en met de meegeleverde dubbelzijdige sticker bijvoorbeeld op het stuur worden geplaatst.

IP67 + IP65 waterdicht
Beide camera's van de Motocam A2X Wifi zijn IP67 waterdicht en dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De module is IP65 spatwaterdicht en kan daarom zonder problemen op het stuur worden bevestigd.

3.0 inch IPS LCD scherm
Door het 3.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies erg eenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat de dashcam eenvoudig ingesteld kan worden.

170˚ + 170˚ wideview lenzen
Beide camera's hebben een groothoeklens van 170 graden, dit is genoeg om een groot gedeelte van de omgeving op te nemen zonder het beeld teveel te vervormen.

128gb support
De Motocam A2X Wifi ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 32 uur in FullHD worden opgenomen.

Onopvallende bevestiging
De Motocam A2X Wifi wordt geleverd met alle benodigde accessoires om de dashcam onopvallend en uit het zicht te kunnen monteren. De camera's zijn zeer compact en worden geleverd met 2,5 meter lange kabel zodat de dashcam op elke motor kan worden gemonteerd.

Hardwire bevestiging