Zwarte Motocam E6L 2CH Dual Wifi motor dashcam

119,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Motocam E6L 2CH Dual Wifi motor dashcam

De Motocam E6L Wifi 2CH is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunnen opgenomen beelden met de dashcam eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken en gedeeld. Via de handige App voor Android en iOS kan met vrijwel elke telefoon en tablet worden verbonden met de dashcam.

SONY IMX323 sensor
De Motocam E6L Wifi 2CH filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voorkant. Door het gebruik van de hoogwaardige Sony IMX323 sensor is het beeld zowel overdag als 's avonds van uitstekende kwaliteit. De camera achter filmt met 720p in 30fps.

128gb support
De Motocam E6L Wifi 2CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 32 uur in FullHD worden opgenomen.

Onopvallend design zonder LCD
De Motocam E6L Wifi 2CH wordt geleverd met alle benodigde accessoires om de dashcam onopvallend en uit het zicht te kunnen monteren. De camera's zijn zeer compact en worden geleverd met 2,5 meter lange kabel zodat de dashcam op elke motor kan worden gemonteerd. De module in ontworpen zonder LCD scherm en is daarom geschikt voor montage in bijvoorbeeld de buddy.

IP67 waterdichte camera's
Beide camera's van de Motocam E6L Wifi 2CH zijn IP67 waterdicht en dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

140˚ + 120˚ wideview lens
De camera voor heeft een kijkhoek van 140 graden en die achter 120 graden. Hierdoor wordt een redelijk groot gedeelte rondom de motor opgenomen zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Inclusief S.O.S. afstandsbediening
Deze Motocam E6L wordt geleverd met een handige S.O.S. afstandsbediening waarmee je met één druk op de knop een beveiligde Emergency opname kunt maken aan de voor- of achterkant. De afstandsbediening kan met de meegeleverde kabel worden verbonden aan de unit en met de meegeleverde dubbelzijdige sticker bijvoorbeeld op het stuur worden geplaatst.

Hardwire bevestiging
Doordat de Motocam E6L Wifi 2CH standaard wordt geleverd met een hardwire kabel kan de dashcam eenvoudig worden aangesloten op de accu van de motor. De omvormer in de voeding zet de stroom om van 12v naar de benodigde 5v.

Auto start
De Motocam E6L Wifi 2CH dashcam begint automatisch te filmen wanneer de motor wordt gestart en stopt met filmen wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij is bevestigd.

Super capacitor batterij