Zwarte Motocam M2F Wifi GPS 2CH Dual FullHD motor dashcam

219,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Motocam M2F Wifi GPS 2CH Dual FullHD motor dashcam

De Motocam M2F Wifi is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunnen opgenomen beelden met de dashcam eenvoudig via de telefoon of tablet worden bekeken en gedeeld. Via de handige App voor Android en iOS kan met vrijwel elke telefoon en tablet worden verbonden met de dashcam.

2x SONY IMX323 beeldsensoren
De Motocam M2F Wifi filmt met scherpe 1080p 30fps resolutie aan de voor- en achterkant. De camera's zijn uitgerust met de high-end SONY IMX323 beeldsensoren waardoor de beeldkwaliteit haarscherp is, ook in het donker.

Onopvallende bevestiging
De Motocam M2F Wifi wordt geleverd met alle benodigde accessoires om de dashcam onopvallend en uit het zicht te kunnen monteren. De camera's zijn zeer compact en worden geleverd met 2,5 meter lange kabel zodat de dashcam op elke motor kan worden gemonteerd.

IP68 waterdichte camera's
Beide camera's van de Motocam M2F Wifi zijn IP68 waterdicht en dus bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Inclusief GPS ontvanger
De dashcam wordt geleverd met externe GPS ontvanger zodat de snelheid altijd wordt bijgehouden en rechts onderin beeld op de video's wordt weergegeven.

3.0 inch IPS LCD scherm
Door het grote 3.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies erg eenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat de dashcam eenvoudig ingesteld kan worden. Let erop dat de module niet waterdicht is en daarom in de buddy dient te worden weggewerkt.

140˚ wideview lenzen
Beide camera's hebben een groothoeklens van 140 graden, dit is genoeg om een groot gedeelte van de omgeving op te nemen zonder het beeld teveel te vervormen.

Hardwire bevestiging
Doordat de Motocam M2F Wifi standaard wordt geleverd met een hardwire kabel kan de dashcam eenvoudig worden aangesloten op de accu van de motor. De omvormer in de voeding zet de stroom om van 12v naar de benodigde 5v.

Auto start
De Motocam M2F Wifi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de motor wordt gestart en stopt met filmen wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij is bevestigd.

Super capacitor batterij