Zwarte LUKAS K900 QuadHD Touch Wifi GPS 32gb dashcam voor auto

239,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte LUKAS K900 QuadHD Touch Wifi GPS 32gb dashcam voor auto

Deze hoogwaardige LUKAS K900 neemt zeer scherpe beelden op in QuadHD + FullHD resolutie. Alle details zoals kentekens en personen worden daarom goed in beeld gebracht zodat je niets hoeft te missen. De voorste camera heeft een 5.48MP Sony Starvis sensor met een kijkhoek van 120˚die ook in het donker uitstekend presteert. In de camera achter zit een 2.1 Sony Exmor sensor met kijkhoek van 125˚.

De tweede camera van de K900 wordt op de achterruit bevestigd en door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaart. Een waterdichte achter camera (LK-150 A-type) is optioneel verkrijgbaar.

3.5 inch Touchscreen LCD scherm
Deze LUKAS K900 QuadHD heeft een groot en helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De K900 QuadHD is hierdoor ook erg handig als achteruitrijd camera.

ADAS 3.0
Het vernieuwde en nog nauwkeurigere ADAS 3.0 systeem op deze LUKAS K900 QuadHD is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder met waarschuwingen tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven.

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

Een nieuwe functie van de ADAS 3.0 is de TTC (Time to Collision) en DTC (Distance to Collision), deze geven respectievelijk de tijd en afstand weer ten opzichte van de voorganger.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type rijbaan op sommige locaties beter dan op andere. Wij kunnen een perfecte werking van het systeem daarom niet garanderen en het is belangrijk altijd zelf goed op te blijven letten tijdens het rijden.

Wifi
De LUKAS K900 QuadHD is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden verbonden met de K900 QuadHD dashcam. De speciaal ontworpen LUKAS app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

5 opnamestanden
De LUKAS K900 QuadHD kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeerstand (bewegingsdetectie): In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Parkeerstand (Time lapse): In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 15 uur aan video worden opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

Inclusief Continue voeding
De LUKAS K900 wordt standaard geleverd met Continue voeding om de dashcam mooi en professioneel in te (laten) bouwen. De Continue voeding is bovendien vereist om de parkeerstand automatisch te laten werken, daarbij schakelt de dashcam automatisch in de parkeerstand op het moment dat de auto wordt uitgezet.

Discrete montage
Door het design van de LUKAS K900 QuadHD kan hij in vrijwel elk voertuig erg discreet worden gemonteerd. Doordat hij schuin op de ruit achter de binnenspiegel wordt geplaatst is de dashcam voor de bestuurder en van buitenaf nauwelijks zichtbaar.

512gb opslagcapaciteit