Dometic PerfectView Achteruitrijcamera Schakelbox 200VTO

259,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Dometic PerfectView Achteruitrijcamera Schakelbox 200VTO

Camera Schakelbox

Veel moderne trucks worden af fabriek met een multimediasysteem uitgerust. Het multifunctionele display kan ook beelden tonen van een achteruitkijkcamera, die met weinig moeite achteraf kan worden ingebouwd. Alles wat u nodig heeft, zijn de bijbehorende vrachtwagenadapter en deze slimme schakelbox. Detecteert automatisch als er een aanhangwagencamera wordt geïnstalleerd.

Voeg eenvoudig meer camera’s toe
Wilt u een bestaand achteruitkijksysteem opwaarderen met extra camera’s, of een achteruitkijkcamera toevoegen aan het originele multimediadisplay van een vrachtwagen? Dat kan snel met de bijbehorende schakelbox die ertussen past. Met PerfectView SWITCH 300 kunt u tot drie camera’s aansluiten op een enkele monitoringang en ze onafhankelijk beheren. PerfectView SWITCH 200VTO is onze schakelbox voor vrachtwagens. Deze maakt eenvoudig een achteruitkijkcamera beschikbaar en detecteert een aanhangwagencamera automatisch.

Bekijk ze allemaal
Veel moderne vrachtwagens zijn af fabriek voorzien van een multimediasysteem. Het multifunctionele display toont navigatiegegevens, verkeersinformatie, radiozenders en DVD’s. Als u dat wenst toont deze ook de videobeelden van de achteruitkijkcamera, die eenvoudig achteraf kan worden ingebouwd. Alles wat u nodig heeft, is de bijbehorende vrachtwagenadapter en deze slimme schakelbox: de Dometic PerfectView SWITCH 200 VTO. Deze stuurt tot twee camera’s aan en detecteert automatisch als er een aanhangwagencamera is geïnstalleerd. De meeste multimediasystemen bieden al één vrije video-ingang voor een camera.
  • Waardeert uw multimediadisplay op

  • Eenvoudig te gebruiken als vervanging van een achteruitkijkcamera

  • Detecteert automatisch als er een aanhangwagencamera wordt geinstalleerd

  • Meervoudige aansluitmogelijkheden: twee camera-ingangen; video- en audio-uitgang (Cinch en RCA)

  • Automatische bediening met achteruitrijversnelling-ingang en videotrigger-uitgang

  • Externe schakelaar voor handmatig schakelen tussen de camera’s

  • In te stellen schakeltijd tussen videosignaal en trigger-uitgang