Zwarte DDpai Dashcam voor auto Mix 3 32gb Night vision - FullHD - Wifi

99,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte DDpai Dashcam voor auto Mix 3 32gb Night vision - FullHD - Wifi

De DDpai Mix 3 is uitgerust met de nieuwste Sony Starvis night vision beeldsensor. De Mix 3 neemt daardoor met haarscherpe 1080p kwaliteit in 30fps die vooral in het donker uitstekend is. Door het gebruik van de nieuwste H.265 codering treedt er bovendien nauwelijks kwaliteitsverlies op bij het opslaan van de beelden.

32gb eMMC intern geheugen
Uniek aan deze DDpai Mix 3 is het duurzame en innovatieve interne 32gb eMMC geheugen waarop zo'n 6 uur FullHD video's kunnen worden opgeslagen. eMMC (Embedded Multimedia Card) is een nieuwe manier van bestandsopslag waarbij het geheugen is verwerkt in het apparaat. Door eMMC is geen externe SD kaart meer nodig en eMMC is bovendien een stuk duurzamer dan reguliere SD kaarten. Volgens DDpai is de levensduur door het gebruik van eMMC in deze Mix 3 zo'n tien keer langer dan bij gebruik van normale SD kaarten.

DDpai Wifi
Deze DDpai Mix 3 is uitgerust met Wifi en kan daarom met de DDpai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd.

WDR
De DDpai Mix 3 is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is.

140˚ wideview lens
Deze Mix 3 heeft een groothoeklens van 140 graden met 6 glaslagen. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. Hij heeft Aperture van 1.8 waardoor bij weinig lichtinval toch goede beelden kunnen worden geschoten.

Auto start
De DDpai Mix 3 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt.

G-sensor
Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Automatische Time Lapse parking mode
De DDpai Mix 3 heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Let op: De parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele DDpai Mix 3 continue voeding om de dashcam te kunnen voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Low Voltage cut-off protection
De DDpai Mix 3 heeft in combinatie met de DDpai Mix 3 continue voeding de optie om een voltage in te stellen waarbij de dashcam uitschakelt wanneer de accu van de auto onder dit voltage komt. Het voltage is in te stellen op 12.4V, 12.0V en 11.8V.

Ingebouwde microfoon