Zwarte Dashcamnederland DCN Dashcam W45 (4K) UHD 170˚groothoeklens met G-sensor Loop Recording Bewegingsdetectie inclusief 32gb SD Kaart

119,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Dashcamnederland DCN Dashcam W45 (4K) UHD 170˚groothoeklens met G-sensor Loop Recording Bewegingsdetectie inclusief 32gb SD Kaart

DCN Dashcam W45 (4K) UHD 170˚groothoeklens met G-sensor Loop Recording Bewegingsdetectie
Omschrijving Dashcamnederland W45
De Dashcam W45 is één van de Beste dashcams in zijn prijsklasse. Deze Dashcam W45 is uitgerust met Wifi waardoor de beelden eenvoudig kunnen worden bekeken via de smartphone, zowel op Android als iOS. De (4K) UHD beeldkwaliteit is uitstekend en bovendien is de Dashcam W45 uitgerust met een handige parkeerfunctie.

Wifi compatibiliteit
Doordat de Dashcam W45 is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De Wifi App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

4K resolutie
De W45 is uitgerust met de laatste Novatek 96660 chip. In combinatie met de OV4689 12 MP sensor filmt de camera in haarscherpe 4K (3840*2160p) met 60 fps, uniek voor dashcams. Deze chip staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit, ook in het donker. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 12M pixels worden gemaakt.

Cycle recording met 64gb
De Dashcam W45 ondersteund cycle recording, waardoor oude beelden van de MicroSD kaart automatisch worden verwijderd en overschreven voor nieuwe als de kaart vol is. Hierdoor kan bij een volle MicroSD kaart gewoon worden door gefilmd. De camera ondersteunt SD kaarten tot 64gb.

2.7 inch LCD scherm
De compacte Dashcam W45 heeft een helder 2.7 inch LCD kleurenscherm. Hierop kunnen direct de opnames worden bekeken of oudere opnames worden teruggezien, evenals de instellingen in het menu worden aangepast.

170˚ wideview lens
Door de 170˚ wideview lens heeft de Dashcam W45 een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

Parkeerstand
De Dashcam W45 heeft ingebouwde parkeerstand. Hij begint hierbij automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen. Als er niets gebeurt staat de camera op stand-by zodat hij nauwelijks stroom verbruikt. De camera begint tevens filmen wanneer trillingen worden waargenomen, bijvoorbeeld doordat iemand de auto raakt. Let erop dat om te filmen in parkeerstand in de meeste gevallen een continue voeding MiniUSB nodig is (bij te bestellen). Niet elke auto levert namelijk stroom via de sigarettenvoeding wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld.

Auto start en G-sensor
De Dashcam W45 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet mear naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Dashcam W45 dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

64gb support
De Dashcam W45 ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb. Dit is genoeg voor zo’n 12 uur FullHD video.HDMI uitgang
De W45 heeft een HDMI uitgang om beelden af te spelen op een ander apparaat. De beelden kunnen live worden overgedragen en afgespeeld op bijvoorbeeld tv of computer. Ook kunnen beelden via de dashcam worden terug bekeken. Let erop dat een Mini HDMI kabel nodig is om de beelden over te dragen.