Zwarte Dashcamnederland DCN Dashcam WT1, 2.45 inch IPS scherm 170 Graden Ultra Groothoek Sony Full HD camera, Wifi en ingebouwde GPS

89,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Dashcamnederland DCN Dashcam WT1, 2.45 inch IPS scherm 170 Graden Ultra Groothoek Sony Full HD camera, Wifi en ingebouwde GPS

- Dashcamnederland WT1 High end Model

- Lens 170 graden hoek ultra-high-definition

- Videoresolutie 1920*1080P 30FPS

- Loop Recording

- G-Sensor, GPS, WiFi

- Bewegingsdetectie

- Night vision

- Parkeer monitor

Dashcam WT1, 2.45 inch IPS scherm 170 Graden Ultra Groothoek Sony Full HD camera, Wifi en ingebouwde GPS
Omschrijving Dashcamnederland WT1
De Dashcam WT1 is één van de nieuwste modellen. Deze Dashcam WT1 is uitgerust met Wifi waardoor de beelden eenvoudig kunnen worden bekeken via de smartphone, zowel op Android als iOS. De 1080p beeldkwaliteit is uitstekend door de Sony IMX323 sensor en bovendien is de Dashcam WT1 uitgerust met een handige parkeerfunctie.

Wifi compatibiliteit
Doordat de Dashcam WT1 is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De Wifi App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

1080p resolutie met Sony sensor
De Dashcam W66 filmt met zeer goede 1080p kwaliteit door het gebruik van de Sony IMX323 sensor. Hierdoor is het beeld overdag maar ook in het donker zeer gedetailleerd en kunnen kentekens eenvoudig worden herkend. De resolutie kan ook worden ingesteld op 720p.

2.45 inch LCD scherm
Op het compacte maar overzichtelijke 2.45 inch LCD scherm kun je eenvoudig het menu inzien en instellingen aanpassen.

170˚ wideview lens
Door de 170˚ wideview lens heeft de Dashcam WT1 een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

Parkeerstand
De Dashcam WT1 heeft ingebouwde parkeerstand. Hij begint hierbij automatisch met filmen wanneer beweging wordt waargenomen. Als er niets gebeurt staat de camera op stand-by zodat hij nauwelijks stroom verbruikt. De camera begint tevens filmen wanneer trillingen worden waargenomen, bijvoorbeeld doordat iemand de auto raakt. Let erop dat om te filmen in parkeerstand in de meeste gevallen een continue voeding MiniUSB nodig is (bij te bestellen). Niet elke auto levert namelijk stroom via de sigarettenvoeding wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld.

Auto start en G-sensor
De Dashcam WT1 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet mear naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Dashcam W66 dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang
De Dashcam WT1 dashcam heeft een AV uitgang voor 2.5mm. Hiermee kunnen de beelden live worden weergegeven op bijvoorbeeld een ingebouwd LCD scherm in de auto.

32gb support
De Dashcam WT1 ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. Dit is genoeg voor zo’n 6 uur FullHD video.