Caliber Audio Technology Draadloos achteruitrijcamera systeem 2 camera-ingangen, Automatische witbalans, Diafragma F 2.0, Vrij verstelbare kogelcamera, Extra

155,27
3 Prijzen, De beste prijs bij Winparts.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Caliber Audio Technology Draadloos achteruitrijcamera systeem 2 camera-ingangen, Automatische witbalans, Diafragma F 2.0, Vrij verstelbare kogelcamera, Extra

Het Caliber CAM401 draadloos achteruitkijk camerasysteem bestaat uit een camera en een monitor met 4,3 inch LCD scherm. Hiermee wordt inparkeren een makkie en zie je paaltjes, voorbijgangers of andere objecten niet meer over het hoofd.Draadloze verbindingDe camera en de monitor staan draadloos met elkaar in verbinding. Zo hoef je geen bedrading door je auto heen te halen en is de set gemakkelijk te installeren. De verbinding werkt op een frequentie van 2,4 gigahertz en heeft een bereik van 50 meter.InstallerenPlaats de camera met het meegeleverde dubbelzijdig tape of met schroefjes (indien dat mogelijk is) op de achterkant van je auto, camper, vrachtwagen of aanhangwagen. Je voorziet de camera van stroom door hem aan te sluiten op je achterlicht of achteruitrijlicht. De camera is waterbestendig en te gebruiken in alle weersomstandigheden. Dankzij de autofocus en de automatische witbalans krijg je altijd helder in beeld wat er achter je auto gebeurt.StroomvoorzieningDe 4,3 inch LCD monitor sluit je gemakkelijk aan op de sigarettenlader of andere 12 tot 24 volt aansluiting in je auto. Plaats de monitor in de meegeleverde arm, die je gemakkelijk met een zuignap op je voorruit plaatst. De arm is verstelbaar, zodat je het scherm altijd goed ziet.CertificeringenCaliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.

Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving.

Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

Let hierop bij de aankoop van een product.

Vestigings adres: Stadsweg 110
Telefoonnummer: 0850705200
KVK nummer: 55365183