Bresser Vogel- en Kleindiercamera SFC-1 met Infrarood LED-verlichting

129,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bresser Vogel- en Kleindiercamera SFC-1 met Infrarood LED-verlichting

Zon, frisse lucht, een lekker drankje en het getjilp van de vogels in het vogelhuisje. Wat is er mooier dan naar de dieren in je tuin te kijken?
En om deze dieren nog beter te kunnen zien, heeft Bresser een camera ontwikkeld die je op bijvoorbeeld je vogelhuisje kunt bevestigen. Zo kun je vogels en andere kleine dieren van heel dichtbij observeren en beleef je je tuinbewoners vanuit een heel nieuw perspectief.
Met behulp van deze camera kun je foto’s of video’s maken vanaf een afstand van maximaal 1 meter. En uitgerust met een 940nm infrarood LED-verlichting, kan deze digitale camera zowel overdag als 's nachts gebruikt worden voor indrukwekkende close-ups van allerlei kleine dieren. De camera heeft een bewegingssensor, met een bereik van circa 1 meter, die de camera activeert zodra een dier voor de camera beweegt. Kleine bewegingen van bomen of struiken worden zo voorkomen. Bovendien is de regendichte behuizing geschikt voor alle seizoenen.
Niet alleen het maken van foto's is mogelijk met deze camera. Ook video-opnamen, afwisselend van 5,10, 20, 30 seconden, 1 minuut of 5 minuten lang, kunnen ermee worden genomen. De camera kan overdag worden gebruikt (kleurenfoto's) en dankzij de infraroodverlichting ook 's nachts (zwart/wit). Het lage stroomverbruik zorgt voor een lange levensduur zonder dat de batterijen voortdurend moeten worden vervangen.
De standaard garantie is 2 jaar, maar na online registratie op https://www.bresser.de/c/de/warranty/ wordt dit verlengd tot 5 jaar garantie.
Eigenschappen
Infrarood bewegingssensor
voor foto- en video-opname
oFoto 16MP
oVideo 1920x1080 24fps, 1280x720 30fps, 640x480 30fps, 640x480 30fps
Overdag beeld in kleur, bij nacht monochrome beelden
Vier ingebouwde infrarood LED's voor heldere beelden tot op 1 meter afstand
Vrijgavetijd van 0,6 sec.
Laag stroomverbruik bij lange bedrijfstijd (tot 12 maanden in de stand-bymodus)
Statiefaansluitdraad 1/4'''
SD-kaartsleuf
Mini-USB-verbinding
Close-up instelling vanaf7 0,2 m
Benodigde batterijen: 2 8x AA (Mignon), 1.5V, 1.5V
Afneembare opslag: 2 SD, SDHC (≤ 32 GB)
Beeldbestandsformaten: JPG
Videoformaten: AVI