Bresser Vogel- en Kleindiercamera SFC-1 met Infrarood LED-verlichting

106,99
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Zwart Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bresser Vogel- en Kleindiercamera SFC-1 met Infrarood LED-verlichting

Bresser observatiecamera

Zon, frisse lucht, een lekker drankje en het getjilp van de vogels in het vogelhuisje. Wat is er mooier dan naar de dieren in je tuin te kijken? Om deze dieren nog beter te kunnen zien, heeft Bresser een camera ontwikkeld die je op bijvoorbeeld je vogelhuisje kunt bevestigen. Zo kun je vogels en andere kleine dieren van heel dichtbij observeren en beleef je je tuinbewoners vanuit een heel nieuw perspectief.

Met behulp van deze camera kun je foto’s of video’s maken vanaf een afstand van maximaal 1 meter. De camera is uitgerust met een 940NM infrarood LED-verlichting, zo kan deze digitale camera zowel overdag als 's nachts gebruikt worden voor indrukwekkende close-ups van allerlei kleine dieren. De camera heeft een bewegingssensor, met een bereik van circa 1 meter, die de camera activeert zodra een dier voor de camera beweegt. Kleine bewegingen van bomen of struiken worden zo voorkomen. Bovendien is de regendichte behuizing geschikt voor alle seizoenen.

Niet alleen het maken van foto's is mogelijk met deze camera. Ook video-opnamen, afwisselend van 5, 10, 20, 30 seconden, 1 minuut of 5 minuten lang, kunnen met de camera opgenomen worden. De camera kan overdag worden gebruikt (kleurenfoto's) en dankzij de infraroodverlichting ook 's nachts (zwart/wit). Het lage stroomverbruik zorgt voor een lange levensduur zonder dat de batterijen voortdurend moeten worden vervangen.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: unisex
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 1,5 x 10 x 6,5 cm
Gewicht: 293 gram
Batterijen: 8 x AA (exclusief)

Technische specificaties:
Verlichting: Infrarood
Golflengte: 940 nm
Reikwijdte: 1 meter
Resolutie: 1920x1080, 1280x720, 640x480
Beeldformaat: JPEG
Videoformaat: AVI