Zwarte AZDome Dashcam voor auto GS63H 4K 2CH Wifi - GPS

124,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte AZDome Dashcam voor auto GS63H 4K 2CH Wifi - GPS

Doordat de AZDome GS63H Dual is uitgerust met een waterdichte tweede externe camera kan ook achter de auto worden opgenomen. De tweede VGA camera filmt met 480p en is IP68 waterdicht, hij kan hierdoor op de bumper maar ook op de achterruit worden gemonteerd. Indien aangesloten filmt de voorcamera met 1080p 30fps en de achtercamera met VGA (480p) 30fps. De achtercamera wordt aangesloten aan de voorste camera met een lange kabel van 6 meter (meegeleverd).

Het beeld van de achtercamera wordt in spiegelbeeld opgenomen zodat het gelijk is aan het beeld van de binnenspiegel. Indien gewenst kunnen de beelden later met elke gewenste video player worden omgedraaid. De achtercamera is bovendien uitgerust met 4 High-Brightness LED's. Wanneer de extra bekabeling van de achtercamera wordt aangesloten op het achteruitrijd licht zullen de LED's gaan branden wanneer u de auto in zijn achterruit versnelling zet. De aansluiting kan uiteraard ook worden weggelaten.

Voor langere voertuigen is een verlengkabel van 10m verkrijgbaar voor de achter camera (zie accessoires). Handig als je de dashcam bijvoorbeeld in een camper of caravan wil gebruiken.

4K resolutie
De AZDome GS63H Dual is uitgerust met de laatste Novatek 96660 chip. In combinatie met de OV4689 4.0MP sensor filmt de camera in haarscherpe 4K (2880p*2160p) met 24fps, uniek voor dashcams. Deze chip staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit, ook in het donker. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 12M pixels worden gemaakt.

De 4K resolutie kan alleen bereikt worden indien de achtercamera niet is aangesloten. Wanneer de achtercamera óók wordt gebruikt filmt de camera met 1080p 30fps (voor) + VGA 30fps (achter).

Wifi compatibiliteit
Doordat de AZDome GS63H Dual is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De Wifi App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

De AZDome App is hier beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets.

128gb support
De AZDome GS63H Dual ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, goed voor ruim 16 uur FullHD opname.

HDR
Door de HDR (High Dynamic Range) technolgie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

2.4 inch LCD scherm
Door het grote 2.4 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

150˚ + 120˚ wideview lens
Deze GS63H Dual heeft een groothoeklens van 150 graden aan de voorkant en 120˚ aan de achterkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Ingebouwde GPS
De GS63H Dual heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt.

Auto start en G-sensor
De AZDome GS63H Dual dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand