Zwarte AVC Nextbase Mirror - Dashcam en binnenspiegel

199,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte AVC Nextbase Mirror - Dashcam en binnenspiegel

De Nextbase Mirror voegt een nieuw baanbrekend en innovatief ontwerp toe aan het Nextbase Dash Cam-assortiment. De Mirror-cam kan bevestigd worden aan elke bestaande achteruitkijkspiegel. Met behulp van vijf zuignappen kan de spiegel worden bevestigd aan een willekeurige achteruitkijkspiegel en stevig op zijn plaats worden gehouden.

De spiegel heeft een ultra-lichtgewicht ontwerp en is uniek in het optreden als een discrete camera met ingebouwde 6G Glass lensopname bij een volledige 1080p HD resolutie voor een uitstekende beeldkwaliteit.

Film over de gehele breedte van de weg door de unieke 140° brede kijkhoek. Door de speciale beeldverwerking met een dynamisch bereik zorgt de Nextbase Mirror voor heldere opnamen tijdens dag en nachtritten.

De Nextbase mirror is uitgerust met een 4" LED ultrahelder verborgen scherm dat onzichtbaar is wanneer de camera aan staat, maar wanneer je het scherm wil gebruiken kan je het tevoorschijn halen om de instellingen van de camera te wijzigen of weergavebeelden te bekijken.

Gebruik de ingebouwde wifi om beeldmateriaal snel en gemakkelijk op je telefoon of tablet (met Apple of Android) af te spelen met behulp van de app Cam Viewer. GPS wordt gebruikt om locatie- en snelheidsgegevens vast te leggen.

Voeg een microSD kaart toe (max. 128GB) om 16 uur aaneengesloten beelden op te noemen zonder dat de beelden in 'lussen' opgenomen worden. De voeding werkt via de 12v voeding van je auto.

De voordelen:
- Kan worden bevestigd aan een spiegel van elk formaat, met behulp van vijf zuignappen.
- Montage van de back-upriem is ook mogelijk
- Neemt op in Full 1080p HD bij 30 fps
- 4-inch LED-ultrahelder scherm
- Wifi-link om beelden snel op je telefoon of tablet af te spelen
- App voor Android of iOS
- GPS registreert locatie- en snelheidsgegevens
- Ultra-lichtgewicht ontwerp
- Wide Dynamic Range beeldverwerking zorgt voor heldere opnamen (dag & nacht)