Zwarte Allcam G30A IR FullHD 1080p dashcam voor auto

36,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Allcam G30A IR FullHD 1080p dashcam voor auto

Deze Dashcam G30A is uitgerust met een 1080p camera, hierdoor is de beeldkwaliteit voor deze prijs erg goed. De resolutie kan ook lager worden ingesteld, bijvoorbeeld op 720p of VGA.

2.7 inch LCD scherm
De compacte Dashcam G30A heeft een helder 2.7 inch LCD kleurenscherm. Hierop kunnen direct de opnames worden bekeken of oudere opnames worden teruggezien, evenals de instellingen in het menu worden aangepast.

6x Infrarood LED's
De G30A dashcam heeft 6 ingebouwde infrarood LED's. Deze LED's kunnen worden gebruikt om in het donker op korte afstand foto's of video's te maken. Dit kan handig zijn om een situatie na een ongeluk in het donker beter in beeld te krijgen. De LED's hebben een effect tot een afstand van ongeveer 3 meter.

140˚ Wide angle lens
Door de 140 graden wide angle lens op deze Dashcam G30A dashcam heeft de camera een erg groot bereik en wordt een groot gedeelte vanuit de auto gefilmd.

Ingebouwde speaker en microfoon
Deze Dashcam G30A dashcam heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Geluid wordt dus door de camera opgenomen en kan ook via de camera worden afgespeeld.

Loop recording met maximaal 32gb
De Dashcam G30A ondersteund loop recording, waardoor oude beelden van de MicroSD kaart automatisch worden verwijderd en overschreven voor nieuwe als de kaart vol is. Hierdoor kan bij een volle MicroSD kaart gewoon worden door gefilmd. De camera ondersteunt SD kaarten tot 32gb, dit is goed voor maximaal 6 uur aan video's.

Auto start en G-sensor
De Dashcam G30A begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de camera wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.