Zwarte Allcam X4 Touch 2CH Dual 4.0 inch 1296p dashcam voor auto

59,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Allcam X4 Touch 2CH Dual 4.0 inch 1296p dashcam voor auto

Deze Dashcam X4 Touch heeft twee camera's die tegelijk beelden kunnen opnemen. De meegeleverde externe camera kan op de achterruit worden bevestigd zodat ook achter de auto gefilmd wordt. De onopvallende kleine externe camera filmt met VGA resolutie en is tevens uitgerust met LED's voor beter beeld in het donker bij het achteruit rijden (dient apart te worden aangesloten, kabel hiervoor is meegeleverd). De beelden van de achter camera worden namelijk ook op het 4 Touchscreen scherm getoond. De camera wordt geleverd met een 6 meter lange kabel om de kleine bumper camera op iedere gewenste plek te monteren.

4.0 inch Touchscreen LCD
Door het grote 4.0 inch Touchscreen LCD op de Dashcam X4 Touch is de dashcam erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. De beelden van de achter camera worden via PIP (Picture in Picture) weergegeven in beeld. Tevens kunnen uiteraard de menu instellingen op het scherm worden gewijzigd.

CPL filter optie
Om de beeldkwaliteit te bevorderen en reflecties in beeld tegen te gaan kun je de dashcam uitbreiden met de optionele universele CPL filter (zie accessoires). Dit filter fungeert als een soort Polaroid zonnebril voor de lens en kan handig zijn in zonnige omstandigheden.

170˚ + 110˚ groothoeklens
Door de 170 graden wide angle lens op deze Dashcam X4 Touch dashcam heeft de camera een erg groot bereik en wordt een groot gedeelte vanuit de auto gefilmd. De achtercamera heeft een kijkhoek van 110 graden.

Ingebouwde speaker en microfoon
Deze Dashcam X4 Touch dashcam heeft een ingebouwde speaker en microfoon. Geluid wordt dus door de camera opgenomen en kan ook via de camera worden afgespeeld.

Cycle recording
De Dashcam X4 Touch ondersteund cycle recording, waardoor oude beelden van de MicroSD kaart automatisch worden verwijderd en overschreven voor nieuwe als de kaart vol is. Hierdoor kan bij een volle MicroSD kaart gewoon worden door gefilmd. De camera ondersteunt SD kaarten tot 32gb.

Auto start en G-sensor
De Dashcam X4 Touch begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de camera wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand
De X4 Touch beschikt over een parkeerstand waardoor de dashcam de auto kan beveiligen tijdens het parkeren. Door de motion detection en G-sensor begint de camera automatisch met filmen wanneer bewegingen of trillingen worden waargenomen.

32gb ondersteuning
De Dashcam X4 Touch ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. Dit is goed voor ongeveer 8 uur aan FullHD video's.