Zwarte Allcam Dashcam voor auto T7 Taxi 2CH 4.0 inch - FullHD

59,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Allcam Dashcam voor auto T7 Taxi 2CH 4.0 inch - FullHD

De T7 3CH Taxi dashcam filmt met scherpe 1080p resolutie in 25fps aan de voorkant, hierdoor zijn veel details zoals kentekens en personen herkenbaar in beeld. De camera kan ook worden ingesteld op 720p 30fps. De camera aan de binnen- en achterkant filmen met VGA resolutie. De binnencamera zit verwerkt in de voorste camera, de achtercamera wordt met een lange (meegeleverde) kabel verbonden aan de voorste camera. Alle beelden worden afzonderlijk op de SD kaart opgeslagen en op het LCD scherm kunnen met één druk op de knop de opnames van alle drie de camera's worden afgewisseld of tegelijk worden weergegeven.

Achteruitrijd camera
De achtercamera heeft twee extra kabels waarmee hij op de voeding van het achteruitrijd licht kan worden gemonteerd. Wanneer de auto in dat geval in zijn achteruit wordt gezet (en er dus stroom op de kabels komt) wordt het beeld van de achtercamera groot op het LCD scherm in beeld gebracht. De T7 3CH Taxi is hierdoor ideaal te gebruiken als inparkeer hulp.

4.0 inch LCD scherm
Door het grote 4.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig en kunnen opgenomen video's worden bekeken. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

Sticker houder
De T7 3CH Taxi dashcam wordt geleverd met een handige draaibare houder met sticker bevestiging. De camera kan hiermee in vrijwel elke gewenste positie worden geplaatst.

32gb support
De T7 3CH Taxi dashcam ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb, hiermee kan zo'n 8 uur in FullHD worden gefilmd.

170˚ wideview lens
Deze T7 3CH Taxi heeft een groothoeklens van 170 graden aan de voorkant en 120 graden aan de binnenkant. De achtercamera heeft een kijkhoek van 140 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Auto start
De T7 3CH Taxi dashcam dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt.

G-sensor
Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand
De T7 3CH Taxi dashcam heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen.

Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

12MP foto's