Antraciet-grijze Dashcam C600 Full HD - Auto Dashboard Camera

59,-
De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Dashcam C600 Full HD - Auto Dashboard Camera

De C600 is een zeer compacte auto camera met verbazingwekkend veel pit onder de motorkap. Met zijn 75 bij 65 milimeter is deze betaalbare topper één van de kleinste dashboard camera's in ons assortiment. Het apparaat zal door zijn compactheid nauwelijks opvallen. De voordelige prijs maakt dit model een ideale instapper voor de beginnende dashcam koper.

Full HD opnamecapaciteit

Ondanks de scherpe prijs heeft deze dashcam een Full HD opnamecapaciteit. Full HD is dé internationale standaard voor kwalitatieve beelden. Met zijn 1080P filmregistratie en groothoeklens van maar liefst 160 graden zal er veel op de beelden te zien zijn. Door de compactheid van het apparaat is het LCD display van 1,5 inch een tikje aan de kleine kant, maar toch zeer handig om opgenomen beelden snel terug te bekijken.

Loop recording

Doordat deze dashcam is uitgerust met een loopfunctie is het niet meer nodig om handmatig beelden te verwijderen indien het geheugen vol dreigt te raken. Zodra de C600 registreert dat het geheugen vol is worden de oude beelden namelijk automatisch overschreven door het nieuwe beeldmateriaal. Bij de oude generatie dashcams was het nog nodig om oude opnames handmatig te verwijderen, maar met de handige loop recording functie is dit euvel voorgoed verleden tijd.

Automatische bewegingsdetectie

Door de motion detection functie begint de dashboard camera bij registratie van bewegingen automatisch te filmen. Dit betekent dat u dus nooit de dashcam handmatige aan of uit hoeft te zetten. Zodra u namelijk begint met rijden zal de dashcam automatisch starten met opnemen. Als u het contact uitzet zal hij ook weer volledig automatisch uitschakelen.

G-sensor

Omdat het uitermate belangrijk is dat beelden na een ongeluk niet verloren kunnen gaan, is deze dashcam uitgerust met een G-sensor. De G-sensor registreert shocken en zal bij een ongeluk geactiveerd worden om de beelden direct veilig op te slaan. Hierdoor is het onmogelijk dat het opnamemateriaal wordt overschreven doordat de dashcam na een zwaar ongeval om welke reden dan ook nog uren blijft doordraaien. Uiteraard kunnen de opgenomen beelden van een ongeval erg belangrijk zijn voor zowel de politie als de verzekeraar. Dit maakt deze functie dan ook absolute noodzaak.

Urenlange beeldregistratie

Doordat de dashcam is uit te breiden met een microSD kaart tot 32 GB, is het mogelijk om enkele uren op te nemen. Indien u toch langer wilt filmen dan is het verwisselen van het volle microSD kaartje voor een nieuwe een fluitje van een cent.

Specificaties:
Naam: Dashcam C600
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 160 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 1,5 inch
GPS: Nee
Motion detection: Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Videoformaat: M-JPEG
Uitgangen: Micro SD kaart + USB
HDMI uitgang: Nee