Zwarte Sony Alpha ILCA-77M2 Spiegelreflexcamera, SAL-1650 Zoom, 24,3 Megapixel, 7,6 cm (3 inch) Display

1 299,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sony Alpha ILCA-77M2 Spiegelreflexcamera, SAL-1650 Zoom, 24,3 Megapixel, 7,6 cm (3 inch) Display

De Sony A77 II met Wifi zorgt voor vlekkeloze Full HD-video’s en haarscherpe foto’s dankzij de nieuwe APS-C-formaat sensor met 24,3 effectieve megapixels. Acties leg je supersnel vast door een scherpstelling tot wel 12 fps. Deze professionele camera van Sony herkent tot maar liefst 8 gezichten in een foto en zorgt voor optimale belichting, witbalans, flitsen en andere beeldschone portretten. Met deze Sony A77 II leg je elke herinnering vast en is geschikt voor iedere gelegenheid.

Belangrijkste kenmerken van de Sony A77 II:

  • APS-C Exmor CMOS-sensor met 24,3 MP

  • BIONZ X-engine voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking

  • Veelzijdig A-bevestigingssysteem met verwisselbare lens

  • Speciale AF-sensor met 79 AF-punten, 15 kruispunten

  • Translucent Mirror-technologie voor opnamen met 12 fpsExmor CMOS-sensor met ultrahoge resolutie
Geniet van een nieuwe sensor van APS-C-formaat met 24,3 effectieve megapixels. Sensor biedt 20% hogere gevoeligheid dan het vorige model, voor vlekkeloze, Full HD-video en foto's met weinig ruis.

BIONZ X-processor
De verbeterde verwerkingsprocessor verwerkt enorme hoeveelheden sensorgegevens zodat je zeer snelle opnamen van superieure beelden met weinig ruis kunt maken.

Fasedetectie-AF-systeem met 79 punten
Nieuw ontwikkeld AF-systeem met 15 kruissensoren voor accurate, ononderbroken automatische scherpstelling - effectief met zoeker of Live View op lcd-scherm.

Eigen Translucent Mirror Technology
Het unieke ontwerp van Sony vervangt een bewegende spiegel in een DSLR door een vaste doorzichtige spiegel, waarmee je ultrasnelle foto's maakt met continu gebruik van nauwkeurige fasedetectie-AF.

12 fps met AF-tracking
Leg snelle actie vast met een supersnelle scherpstelling, tot wel 12 fps (ongeveer de maximale snelheid met de Continue AF-modus). Leg 60 frames per burst vast, wanneer de kwaliteit is ingesteld op 'FINE' en het beeldformaat op 'L'.

Quick AF Full HD-film
Maak 1920x1080-video-opnamen met volledige AF-tracking van bewegende onderwerpen: nu met progressieve 60p/24p-opnamen voor bioscoopresultaten.

Creatieve filmfuncties voor Full HD
Geniet van een scherpe en nauwkeurige automatische scherpstelling met volledige AF; de PASM-belichtingsmodi bieden je totale creatieve vrijheid.

AF Range Control
Vergrendelt automatische scherpstelling op een opgegeven afstandsbereik vanaf de camera voor scherpe resultaten, zelfs als het onderwerp tijdelijk uit beeld verdwijnt door een ander passerend object.

Breed gevoeligheidsbereik van ISO 100-25600
De hoge maximumgevoeligheid maakt natuurlijke beelden met weinig ruis mogelijk, zelfs bij weinig licht: de uitgebreide modus verlaagt het gevoeligheidsbereik tot ISO 50.

Een op 3 manieren kantelbaar lcd-scherm
Vrij verstelbaar lcd-scherm met hoge resolutie (1.228.000 dots) met WhiteMagic-technologie voor duidelijke weergave, zelfs in direct zonlicht.

XGA OLED TruFinder
Nauwkeurige elektronische zoeker met hoog contrast en 100% framedekking voor nauwkeurige composities, scherpstelling en opnameweergave.

Informatiescherm met hoge resolutie
Maak een keuze uit de weergaveopties Grafisch display, Alle info weergeven, Geen info weergeven, Histogram of Digitale vlaktemeter.

Heldere beeldzoom
Zoomt met een vergroting van 2x digitaal in op het middelste gedeelte, met amper zichtbaar kwaliteitsverlies, waardoor je zoombereik vrijwel wordt verdubbeld.

Gezichtsherkenning met gezichtsregistratie
Herkent tot acht gezichten in een foto, maximaliseert optimale belichting, witbalans, flitsen en andere instellingen voor mooie portretten.

Uitgebreide flexibele spot
Als het actieve AF-punt je onderwerp niet meer kan vinden, wordt één van de 8 omliggende AF-punten onmiddellijk geactiveerd voor continu en nauwkeurig volgen van het bewegende onderwerp.

Verbeterde AF-gebiedsmodi
AF met vergrendeling optimaliseert de framegrootte van het doel en kiest het optimale AF-punt. Nu beschikbaar als een modus voor het scherpstelgebied. Je kunt het eerste AF-punt voor volgen kiezen uit de AF-gebiedsmodi Breed, Zone, Centrum, Flexibele Spot of Uitgebreide Flexibele Spot.

Volgen verstelbaar in 5 stappen
De duur van AF-scherpstelling is verstelbaar in 5 stappen, met lage instellingen voor betere stabiliteit en hoge instellingen voor snelheid (ideaal bij het vastleggen van diverse onderwerpen op verschillende afstanden). Er zijn ook drie instellingen beschikbaar bij het opnemen van films.

Eye AF
Legt gezichten scherp vast, zelfs als het onderwerp gedeeltelijk van de camera is weggedraaid met een kleine scherptediepte.

Toonaangevende beeldtechnologieën
Gedetailleerde reproductietechnologie minimaliseert benadrukte contouren en produceert realistische foto's met fijnere details. Diffractiebeperkende technologie corrigeert wazige elementen voor verfijnde details, zelfs bij instellingen voor een klein diafragma (groot F-nummer).

Gebiedspecifieke ruisonderdrukking
Onderdrukt samen met gedetailleerde reproductietechnologie effectief beeldruis voor scherpere en meer gedetailleerde opnamen, zelfs bij hoge gevoeligheidsinstellingen.

Verbeterde beeldstabilisatie in de behuizing
Effectieve beeldstabilisatie voor elke compatibele lens, voor alle brandpuntsafstanden. Helpt het beeld in de zoeker te stabiliseren terwijl de sluiterknop half is ingedrukt.

Vergrootglas voor scherpstelling en peaking-functie
Vergroot je foto of film in de zoeker met hoge resolutie voor handmatige afstemming van de scherpstelling of gebruik peaking om de scherpste gebieden van jouw foto kleur te geven voor snelle bevestiging.

Aanpasbare instellingen voor de zoeker
Pas de kleurtemperatuur en helderheid van de zoeker aan in 5 eenvoudige stappen om het type en de hoeveelheid licht in uw omgeving te compenseren.

Aanpasbare functieknoppen
Wijs veelgebruikte functies toe aan de aanpasbare knoppen van jouw keuze. Wijs eenvoudig 11 knoppen opnieuw toe om een van de 53 functies te activeren voor snellere, intuïtievere bediening.