Zwarte Nikon D7200 Body

849,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Nikon D7200 Body

Stap over op uitmuntende fotografie met de geavanceerde Nikon D7200. Deze snelle DX-formaat D-SLR-camera produceert prachtige foto's, blinkt uit in video's en beschikt over uitgebreide verbindingsmogelijkheden. De camera is snel en veelzijdig en kan al je fotoambities vervullen.

Bij de D7200 draait alles om perfectie. De toonaangevende autofocus, die deze camera gemeen heeft met Nikon's legendarische professionele camera's, waarborgt een nauwkeurige scherpstelling op het onderwerp tot -3 LW. Een speciaal menu voor filminstellingen en geavanceerde opties voor audioregeling bieden filmmakers meer flexibiliteit. Functies voor lichtspoorfotografie en vloeiende time-lapse-films bieden je nog meer creatieve opties, terwijl NIKKOR-objectieven garant staan voor rijke details. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning (Near Field Communication) is het uploaden van je mooiste foto's eenvoudig.

Vervul je ambities
Leg de lat voor fotografie hoger met foto's en films met rijke details. Maak van elk onderwerp foto's met een afdrukkwaliteit van 24,2 megapixels en heldere video-opnamen van nachtelijke onderwerpen.

Professionele AF-prestaties
Het toonaangevende AF-systeem van de D7200 stelt met een ongekende precisie scherp op je onderwerp. De camera is gevoelig tot -3 LW en biedt ook in donkere omstandigheden een superieure scherpstelling op het onderwerp.

Uitstekende prestaties bij weinig licht
Leg heldere, scherpere beelden met minder ruis vast bij hoge ISO-waarden. Met een ISO-bereik van 100-25.600 maak je trefzekere opnamen bij het beschikbare licht.

Filmische video
Leg met gemak indrukwekkende filmopnamen vast. Doordat de D7200 over dezelfde videofuncties beschikt als Nikon's professionele camera's en een lichte camerabody heeft, is deze camera de droom van elke videoliefhebber.

Deel je visie
Dankzij de ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning (Near Field Communication) is het uploaden van je mooiste foto's via een smartapparaat eenvoudig.

Snelle continu-opnamen
Maak opnamen met een snelheid tot 6 bps in DX-formaat en tot 7 bps bij 1,3x-uitsnede. Dankzij het grote buffergeheugen van de camera kan je in één snelle serieopname maximaal 27 12-bits RAW-beelden en maximaal 100 JPEG's van hoge kwaliteit vastleggen.

Ongelimiteerde continu-opnamen
Produceer schitterende lichtspoorfoto's. Fotografeer in de continu-ontspanstand met een sluitertijd van 4 seconden of langer en leg zo veel beelden vast als mogelijk is met de geheugenkaarten en de gebruiksduur van de accu.

Time-lapse-films
Neem time-lapse-films op met vloeiende belichtingsovergangen. In de stand voor time-lapse-fotografie van de camera kan je beelden opslaan als filmbestanden en langzame bewegingen snel weergeven.

Rijke details dankzij 24,2 megapixels
Realiseer een ongekend hoge beeldkwaliteit. Aangezien de DX-formaat beeldsensor van de D7200 speciaal is ontworpen zonder optisch laagdoorlaatfilter (OLPF), wordt de resolutie van 24,2 megapixels optimaal benut om beelden met een groot dynamisch bereik, weinig ruis en rijke kleurgradaties vast te leggen.

EXPEED 4
Tilt de algehele prestaties van de camera naar een ongekend niveau. Biedt uitstekende beeldreproductie en ISO-prestaties en maakt hoge beeldsnelheden mogelijk bij filmopnamen.
51-punts Multi-CAM 3500 II AF: met een autofocussysteem dat hetzelfde is als dat van Nikon's professionele camera's biedt de D7200 schitterende prestaties. Het systeem is gevoelig tot -3 LW (ISO 100, 20 °C), zodat je opnamen altijd scherp zijn, zelfs in het donker. Vijftien kruissensoren in het midden zorgen voor een voortreffelijke scherpstelling op het onderwerp. Eén punt in het midden is f/8-compatibel, waardoor meer combinaties van objectief en teleconverter mogelijk zijn.

1,3x-uitsnede
Voor extra bereik, meer snelheid en een grotere AF-beelddekking. Met de stand Uitsnijden vergroot je het bereik van DX-objectieven met 1,3x, verdubbelt je bijna het tele-effect van FX-objectieven en kan je opnamen maken met maximaal 7 bps. In deze stand dekken de 51 scherpstelpunten van het AF-systeem ook het gehele beeld.

Picture Control 2.0
Picture Control 2.0 biedt bij het maken van foto's en video's volledige controle over verscherping, contrast, helderheid, tint en verzadiging. Je vergemakkelijkt de nabewerking door de instelling gelijkmatig te gebruiken voor een maximaal dynamisch bereik; opnamen met scherpe details maak je met de instelling Lokaal contrast. Instellingen kunnen tijdens het maken van opnamen visueel worden aangepast en je kan het opnameproces stroomlijnen door verschillende opties voor films en foto's in een speciaal menu op te slaan.

Multi-veld D-film
Neem video van uitzendkwaliteit met aanmerkelijk minder ruis in meerdere beeldformaten op. Neem Full HD-films in DX-formaat op met beeldsnelheden tot 25p/30p of schakel voor extra telebereik over naar de 1,3x-uitsnedestand en neem beelden op met een snelheid tot 1080/50p/60p. De camera biedt ongecomprimeerde HDMI-uitvoer en kan opnamen van volledige resolutie gelijktijdig opslaan in de camera en op een externe recorder.

Vrijheid bij het maken van films
Dankzij een uitgebreide reeks instellingen heb je de volledige controle over je filmopnamen. Auto ISO-gevoeligheid in de stand M zorgt voor vloeiende overgangen tussen donkere en heldere vlakken. Maak opnamen in de stand Weergave hoge lichten als je op de monitor van de camera exact wil zien welke hoge lichten uitgebeten zijn. Als je de Picture Control-instelling Gelijkmatig toepast, kan je bij de nabewerking gemakkelijker kleurgradaties toevoegen. In een speciaal filmmenu kan je alle filminstellingen op één plaats opslaan.

Hifi-audio
Neem films op die precies klinken zoals je wil door de uitstekende opties voor audioregeling van de D7200 te gebruiken. Je kan het geluidsbereik (breed/spraak) selecteren en windruis kan worden verminderd bij opnamen met de ingebouwde microfoon. Als je maximale vrijheid wil om het geluid direct vanaf de bron op te nemen, kan je de Nikon ME-W1 draadloze microfoon gebruiken die geluid van hoge kwaliteit opneemt tot op een afstand van maximaal 50 meter.

Heldere zoeker
Biedt een beelddekking van circa 100% en een uitstekende zichtbaarheid buitenshuis, zelfs bij fel tegenlicht. De zoeker is voorzien van een organisch EL-schermelement dat een helder en contrastrijk informatiescherm bevat met een laag stroomverbruik.

Monitor met kleurregeling
Pas de kleurbalans en helderheid van de monitor in elke gewenste richting aan op basis van je persoonlijke voorkeuren. De RGBW-lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met circa 1.229.000 beeldpunten en anti-reflectiecoating biedt in alle omstandigheden een probleemloze bediening.

Robuust en duurzaam
De constructie van de D7200 is robuust en stof- en weersbestendig. De boven- en achterzijde van magnesiumlegering zorgen voor meer duurzaamheid en de sluiter is gedurende 150.000 cycli getest.

NIKKOR-objectieven
De D7200 is compatibel met het volledige assortiment DX-formaat objectieven van Nikon en een groot aantal FX-objectieven. Dankzij hun uitzonderlijk hoog oplossend vermogen produceren NIKKOR-objectieven uitzonderlijk goede resultaten en het compacte ontwerp van DX-formaat objectieven is een echt voordeel wanneer je lichtbepakt wil reizen of teleopnamen wil maken. Wanneer je opnamen maakt in de 1,3x-uitsnedestand, kan je zelfs het bereik van een objectief verdubbelen. Bij een opname in 1,3x-uitsnede met de AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G kan je het bereik bijvoorbeeld vergroten tot ong. 600 mm (FX equivalent)

Ingebouwde flitser
Met intelligente i-DDL-flitssturing en een commanderfunctie waarmee je maximaal twee groepen externe Nikon Speedlight-flitsers vanaf de camera kan activeren en aansturen.
Creatief Verlichtingssysteem: gebruik de D7200 met een reeks veelzijdige Speedlight-flitsers voor creatieve flitsfotografie, waarbij de flitser op of naast de camera kan worden gebruikt. Het Creatief Verlichtingssysteem van Nikon omvat snelle topklasse flitsers zoals de SB-700 en flitsers zoals de SB-500, die is voorzien van een ingebouwde LED-lamp met een hoge intensiteit die ideaal is voor filmopnamen.

Bediening op afstand
Via speciale accessoires beschik je over meerdere opties voor draadloze bediening en beeldoverdracht. Bedien de camera via een smartapparaat op afstand door gebruik te maken van de ingebouwde Wi-Fi van de camera en de speciale app WMU. Voor nog meer controle over draadloos opnamen maken gebruik je de WR-R10 draadloze ontvanger en de WR-T10 draadloze zender of regel je de camera-instellingen met de WR-1 draadloze afstandsbediening. Gebruik voor een Ethernet-verbinding of een verbinding met een draadloos LAN de optionele UT-1 gegevenszender samen met de WT-5 draadloze zender.

NFC-ondersteuning
Zet beelden gemakkelijk over naar een NFC-compatibel smartapparaat. Je houdt het smartapparaat eenvoudig tegen de D7200 aan en kan het beeld overzetten dat op de lcd-monitor van de camera wordt weergegeven.

Stroombesparend ontwerp
Langer opnamen maken op één lading. Leg maximaal 1110 foto's en maximaal 80 minuten aan filmopnamen vast op één lading van de ultracompacte en lichte oplaadbare lithium-ionaccJe EN-EL15.

Opslagmedia
Twee SD-kaartsleuven voor een probleemloze opnamesessie. Beide kaartsleuven zijn compatibel met SDXC- en USH-I-kaarten met hoge capaciteit.