Sony a A6300B 24.2MP CMOS 6000 x 4000Pixels Zwart - [ILCE6300LB.CEC]

729,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sony a A6300B 24.2MP CMOS 6000 x 4000Pixels Zwart - [ILCE6300LB.CEC]

De belangrijke momenten in je leven wil je vastleggen met de beste camera. De Sony Alpha 63000 is Sony’s systeemcamera met de snelste autofocus ter wereld (0,05 seconden). Deze camera heeft maar liefst 425 unieke autofocus punten. Dit betekend dat de Sony Alpha 6300 zichzelf op 425 plaatsen kan scherpstellen en daarmee weet je dus zeker dat je hoogtepunt niet zal worden gemist. Met de vernieuwde CMOS-beeldsensor heb je minder last van ruis, dit heeft te maken met de manier waarop het licht wordt opgevangen door de camera. Je foto’s zullen duidelijk beter zijn, waarbij het verschil extra te merken is in slecht belichte ruimtes. Filmopnames maak je op 4K resolutie, waarbij geen pixels worden samengevoegd en dus elke pixel telt.

Plus- en minpunten van de Sony A6300
Ultrasnelle autofocus (0.05 seconde)
425 autofocuspunten
Foto's delen via Wi-Fi en NFC of QR-code mogelijk
Scherm niet in selfie-/vlog-modus te kantelen
Geen beeldstabilisatie in de body, wel in de lens

Tip: Wil jij liever een camera met 5-assige beeldstabilisatie in de body? Bekijk dan de Sony A6500.

Belangrijkste kenmerken van de Sony A6300:


Superieure snelheid, respons en kwaliteit in een compacte behuizing
Hou altijd je doel voor ogen met 's werelds snelste (0,05 s) autofocus met het hoogste aantal (425) AF-punten met fasedetectie ter wereld, voortreffelijke beeldkwaliteit en briljante 4K-opname. Snellere hybride autofocus
De autofocussnelheid wordt ondersteund door de uiterst efficiënte BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor zodat je een snel bewegend onderwerp meteen en bijzonder nauwkeurig vastleggen.
High-density Tracking AF-technologie
AF-punten worden door High-density Tracking AF-technologie snel geactiveerd om bewegende onderwerpen te volgen met ca. 7,5 keer de dekkingsdichtheid van de Sony Alpha 6000.

Snellere hybride autofocus
Met 's werelds hoogste autofocussnelheid2 (0,05 s) ondersteund door de uiterst efficiënte BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor kunt u een snel bewegend onderwerp meteen en bijzonder nauwkeurig vastleggen.
Hogere dichtheid van autofocuspunten met fasedetectie
Met wel 425 autofocuspunten met brandpuntsvlakfasedetectie die over het gehele beeldgebied dicht op elkaar zijn geplaatst, zorgt deze uitgebreide AF-puntdekking ervoor dat geen enkel onderwerp aan de aandacht ontsnapt.

Extra beeldsensorwaarneming, betere resolutie en meer efficiëntie
Met een nieuwe koperen bedradingslaag en een verwerkingscircuit voor efficiëntere lichtverzameling, stijgt het gevoeligheidsbereik van de beeldsensor tot ISO 51200 en wordt ruis verminderd.

Voor de ultieme resolutie in 4K-filmopnamen
Weergave van elke pixel zonder samenvoeging (ca. 2,4x (equivalent aan 6K) zoveel beeldgegevens samengevoegd in 4K) voor de ultieme 4K-filmresolutie en het ultieme realisme.

Leg meer hoogtepunten vast
Leg belangrijke momenten duidelijk vast — kies continu fotograferen met AF/AE-fotograferen tot maximaal 11 fps. Als Live View is ingeschakeld met minimale vertraging op de elektronische zoeker of het lcd-scherm, is het maximum 8 fps.
Innovatieve beeldverwerking
Met de Exmor® CMOS-sensor en het BIONZ X™-verwerkingsalgoritme leg je beelden van hoge kwaliteit vast bij een groot gevoeligheidsbereik tot ISO 51200.

Ongeëvenaarde verwerkingsprestaties
De BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor werkt samen met de beeldsensor om helderdere foto's en video's te leveren met meer gedetailleerde textuur en minder ruis, vooral bij het middelhoge tot hoge ISO-bereik.

Ga voor een groter bereik en meer verfijning
De nieuwe S-Gamut/S-Log maken opnamen met een breed dynamisch bereik (max. 1300%) mogelijk, voor het maken van meer expressieve films tijdens postproductie. De Sony alpha 6300 biedt zelfs 14-stops speelruimte met de S-Log3-instelling.
Full HD-opnamen bij 120 fps/opnamen in slowmotion
Maak supersnelle Full HD-opnamen met 120 fps (100 fps) met autofocustracking. Of neem intern 4x/5x-slowmotionfilms op.

Bekijk previews en vind zo precies waar je naar op zoek bent
De nieuwe XGA OLED Tru-Finder met hoog contrast en hoge resolutie biedt spectaculaire beelden, vooral in de opnamemodus met hoge framesnelheid van 120 fps, waardoor bewegingen soepeler worden weergegeven en eenvoudiger zijn te volgen.

Gebruik de Wi-Fi®-/NFC-/QR-code voor naadloze, eenvoudige verbinding
Met de draadloze koppelingen via Near Field Communication (en nu, voor iedereen die geen smartphone met NFC heeft, via QR-codes) kun je eenvoudiger beeldgegevens van de Sony Alpha 6300 op mobiele apparaten overdragen.

Behuizing van magnesiumlegering
De constructie van een magnesium legering maakt de camerabehuizing ster, licht en stevig genoeg voor opnamen onder moeilijke omstandigheden.

Betere grip
Een ergonomische handgreep geeft je meer grip op je camera, zelfs met een grote lens, en tevens zekerdere bediening van de sluiter en moduskiezer.

Robuuste lensbevestiging
Deze bevestiging vormt zelf een stevig fundament voor langdurig en intensief gebruik van een grote, zware telelens of voor filmopnamen.

Stof- en vochtbestendig
Alle (draai)knoppen en dubbellaagse verbonden componenten zijn afgesloten, zodat er geen stof of vocht bij kan en de prestaties niet lijden onder zware omstandigheden.

Digitale vlaktemeter
De digitale vlaktemeter geeft aan of de camera zowel in horizontale richting (kantelen) als van voor naar achter (hellen) vlak is.

Kantelbaar lcd-scherm
Het lcd-scherm kan ongeveer 90 graden omhoog en 45 graden omlaag draaien voor diverse opnamehoeken.

Eenvoudig aanpasbare knoppen
Wijs de 64 functies naar keuze toe aan de 9 aanpasbare knoppen, voor meer intuïtieve, snelle en eenvoudige toegang en bediening.Een van 's werelds beste RAW-converters van Phase One
Capture One Express (voor Sony) is een van de beste RAW-converters, met ongelofelijke kleur- en detailweergave. Profiteer van flexibel beheer voor je digitale assets, alle essentiële aanpassingstools en snelle, responsieve prestaties in één aanpasbare, geïntegreerde oplossing.

Standaard meegeleverd:
- Sony A6300
- 16-50mm lens
- NP-FW50 Accu
- Schouderriem
- Body dop
- Micro USB-kabel