Zwarte Sony Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA SAL135F18Z Tele-objectief

1 999,- 1 694,05
4 Prijzen, De beste prijs bij Otto


Merk:
Kleur:
Zwart

5,95 voor kleine artikelen vanaf 20 kilo 11.95.
Binnen 5 werkdagen
Retour 14 dagen bedenktijd
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sony Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA SAL135F18Z Tele-objectief

De Sony 135mm F1.8 ZA Carl Zeiss Sonnar T* is een snelle prime lens voor Sony’s full frame en APS-C formaat SLT camera’s. Deze 135mm is schitterend ontworpen en levert geweldige resultaten. Traditioneel gezien is een 135mm een favoriet onder fotojournalisten en portret fotografen. Deze lens is een ongeëvenaarde keuze voor portretten, close-ups, fotografie bij weinig licht en meer. Het apparaat is uitgerust met een ZEISS Sonnar-configuratie met een groot maximaal diafragma van F1.8 en twee ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) die bijdragen aan een hoog oplossend vermogen en een verbluffende scherpte van hoek tot hoek bij alle diafragma-instellingen. Dankzij de ZEISS T*-coating kan je met deze lens nog natuurgetrouwer subtiele details vastleggen.

Belangrijkste kenmerken:
•ZEISS-telefoto-prime-lens
•ZEISS T*-coating vermindert schittering en spiegeling
•Rond diafragma met 9 bladen voor vloeiende bokeh
•Maximale vergroting van 0,25x voor close-ups
•Scherpstelvergrendeling

Een prachtige telefoto-prime-lens uit de middenklasse
Met zijn uitstekende prestaties in de middenklasse telefoto-prime-lenzen voldoet dit eersteklas ZEISS Sonnar-ontwerp aan de strengste technische vereisten en artistieke eisen. Als je in deze brandpuntsafstandsklasse een prime-lens zoekt voor portretten, fotografie bij weinig licht en nog veel meer op een full-frame camera met A-bevestiging, is de SAL135F18Z de allerbeste keuze.

Uitzonderlijk contrast en realistische weergave
Door twee ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) in een optisch precisie-ontwerp wordt de chromatische aberratie effectief gecompenseerd. Dit levert een hoog oplossend vermogen en een ongelooflijk contrast op voor het volledige diafragmabereik van de lens. De grootste contrasten en de meest subtiele overgangen worden gereproduceerd met natuurlijk realisme.

Scherpe onderwerpen en een vloeiende bokeh
Het maximale diafragma van F1.8 en het 9-bladige ronde diafragma bieden ruime controle over de scherptediepte voor haarscherpe voorgronden met indien nodig een vloeiende achtergrond-bokeh. Met het grote maximale diafragma kan je ook hogere sluitertijden gebruiken bij het maken van actieopnamen in moeilijke lichtomstandigheden.

Haal kleine onderwerpen en details dichterbij
Je kan deze lens scherpstellen op een afstand van slechts 0,72 centimeter voor een vergrotingsverhouding van 0,25x. Zo kan je kleine onderwerpen en details met dezelfde uitstekende scherpte en algehele kwaliteit vastleggen als grotere onderwerpen. Je kan ook de vloeiende achtergrond-bokeh van de lens gebruiken om piepkleine onderwerpen er echt uit te laten springen.

Unieke kleuren en adembenemend contrast
ZEISS-lenzen staan bekend om hun uitstekende kleurreproductie en prachtig contrast. De ZEISS T*-coating speelt daarbij een belangrijke rol, aangezien deze op effectieve wijze de reflecties onderdrukt die de algehele beeldkwaliteit doen afnemen. De schittering en spiegeling nemen af en er ontstaan mooiere kleuren en een beter contrast voor afbeeldingen met een diep, driedimensionaal gevoel.

Heldere opnamen bij weinig licht
Met een groot maximaal diafragma van F1.8 is de SAL135F18Z de ideale keuze voor handheld opnamen bij weinig licht. De goede functionaliteit bij weinig licht wordt verder versterkt wanneer de lens wordt gebruikt met een camera die beschikt over SteadyShot INSIDE. Dit is een geïntegreerd beeldstabilisatiesysteem dat camerabewegingen compenseert in allerlei opnamesituaties.