Zwarte Sony SEL-70300G, E-Mount volledig formaat telezoom-objectief, 70-300 mm, F4,5 - 5,6 G OSS, G-serie

1 212,10
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sony SEL-70300G, E-Mount volledig formaat telezoom-objectief, 70-300 mm, F4,5 - 5,6 G OSS, G-serie

De Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS is een tele zoom lens die is ontworpen voor Sony’s full frame body’s. Het heeft 16 elementen in 13 groepen en een 9 bladige diafragma. De lens is gecoat waardoor schittering en spiegeling wordt tegengegaan. De ingebouwde Optical SteadyShot beeldstabilisatie is zeer effectief in het verminderen van camerabewegingen. De automatische scherpstelling is snel en nauwkeurig dankzij de geavanceerde lineaire actuator. Daarnaast is de Sony FE 70-300mm F4.5-5.6 G OSS lens stof- en vochtbestendig.

Belangrijkste kenmerken:
•Befaamde bokeh van G Lens
•De nano AR-coating van Sony vermindert schittering en spiegeling
•Rond 9-bladig diafragma voor prachtige vervagingseffecten.
•Ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie
•Stof- en vochtwerende vormgeving

Extra bereik van 70 tot 300 mm bij een FE-zoomlens
Deze eerste zoomlens met E-bevestiging en een bereik van 70 tot 300 mm is een veelzijdige tool waarmee je vele verschillende soorten opnamen kunt maken, zoals portretten, landschappen, sportopnamen en natuuropnamen. De telefoto-zoominstelling op een APS-C levert een brandpuntsafstand equivalent aan 450 mm, voor serieuze supertelefoto-opnamen.

Hoge resolutie bij elke brandpuntsafstand
Vier asferische elementen en twee ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) werken samen met de anti-reflecterende nanotechnologie van Sony om ervoor te zorgen dat elke vorm van optische aberratie doeltreffend wordt onderdrukt, voor een fantastische resolutie van hoek tot hoek. Dit ontwerp draagt ook bij aan de prachtige achtergrond-bokeh, een belangrijk onderdeel van de aantrekkingskracht van de G Lens.

De beste close-upprestaties uit zijn klasse
Dankzij de minimale scherpstelafstand van slechts 0,9 meter en een maximale vergroting van 0,31x van deze veelzijdige zoomlens kun je nieuwe details en perspectieven vastleggen. Zo krijg je oneindig veel creatieve mogelijkheden. Deze hoogwaardige lens is zowel te gebruiken als middelgrote telelens, supertelezoomlens en macro-telelens.

Scherpe, duidelijke opnamen uit de hand
De ingebouwde Optical SteadyShot-beeldstabilisatie vermindert de effecten van camerabewegingen bij opnamen uit de hand, waardoor je eenvoudig duidelijke, scherpe opnamen maakt die de volledige potentie van de lens benutten. De Optical SteadyShot werkt bij alle brandpuntsafstanden en vergroot uw kansen op fantastische opnamen aanzienlijk, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Betrouwbaar in moeilijke omstandigheden
Een afgesloten water- en stofbestendig ontwerp geeft extra bescherming en zorgt voor betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen. Maak vol vertrouwen opnamen in lichte regen of bij harde wind.

Supersnelle en precieze scherpstelling
De geavanceerde actuator maximaliseert de snelheid en de precisie van de automatische scherpstelling bij de meest uiteenlopende onderwerpen en opnamesituaties. Scherpstellen gaat eenvoudig en stil, wat een voordeel is bij zowel films als foto's.

Geoptimaliseerde, veelzijdige bediening
Het grote aantal bedieningsopties op de lens zorgt voor veelzijdige opnamemogelijkheden in veel verschillende situaties. Met de scherpstelmodusschakelaar kun je direct handmatige of automatische scherpstelling selecteren. Met de knop voor scherpstelvergrendeling kan het focuspunt zelfs tijdens constant gebruik van de autofocus worden vastgehouden. Bovendien kan de scherpstelbegrenzer worden gebruikt om een scherpstelafstandbereik vooraf in te stellen voor maximale autofocussnelheid.