Zwarte Sony Alpha ILCE-5100Y Set Systeemcamera, incl. 2 SEL Objectieve (16-50mm & 55-210mm), 24,3 Megapixel

639,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Zwarte Sony Alpha ILCE-5100Y Set Systeemcamera, incl. 2 SEL Objectieve (16-50mm & 55-210mm), 24,3 Megapixel

Professionele beeldkwaliteit, eenvoudig voor nieuwe gebruikers

BIONZ X™ voor snellere beeldverwerking: De BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor reproduceert texturen en details in realtime voor opvallend realistische en natuurgetrouwe afbeeldingen met rijke kleurgradering. Er is nauwelijks beeldruis waarneembaar dankzij geavanceerde gebiedspecifieke ruisonderdrukking. Detailweergavetechnologie zorgt voor verfijnde texturen en diffractiereducerende technologie verbetert de prestaties van elke willekeurige lens..
Films opnemen in Full HD: Druk op de filmknop en neem scherpe films op zonder beeldruis. U kunt kiezen uit 60p / 50p, 60i / 50i of 24p / 25p [FN_01}. Verbeterde snelle, hybride AF biedt opmerkelijk snelle en nauwkeurige automatische scherpstelling en tracering. Met de P/A/S/M-modi bepaalt u hoe het beeld eruit ziet en dankzij Clear Image Zoom kunt met nog meer helderheid inzoomen..

Dankzij snelle, hybride AF legt u alles helder vast: Dankzij de geavanceerde snelle, hybride AF kunt u foto's maken met een onovertroffen precisie. Door verbeterde fasedetectie en contrastdetectiemogelijkheden stelt de camera binnen 0,07 seconden automatisch scherp. Met geavanceerde functies zoals het sneller uitlezen van de beeldsensor, snellere BIONZ-X™-gegevensverwerking, meer geavanceerde AF-algoritmen en geoptimaliseerde aandrijving van de lens..

Volg snel bewegende onderwerpen met 179 AF-punten: Het snelle, hybride AF-systeem maakt gebruik van 179 nauwkeurige AF-punten voor fasedetectie die bijna het gehele beeld beslaan. Ze zorgen voor verbeterde tracering, scèneherkenning en formaatdetectie en snel bewegende onderwerpen worden beter vastgelegd. Door de combinatie met 25 supersnelle, zeer nauwkeurige AF-punten met contrastdetectie weet u zeker dat u alles vastlegt..

Continu fotograferen met 6 fps en automatische scherpstelling: Leg het beslissende moment vast, zelfs als uw onderwerp langs de camera schiet. Continu fotograferen met 6 fps en superieure AF-tracking stellen u in staat optimaal gebruik te maken van het superieure trackingsvermogen van de 179-punts fasedetectie en om uw onderwerp met grote precisie overal op het scherm te volgen. Continu fotograferen zorgt voor scherpte en helderheid in situaties waar alles snel beweegt..

Snelle, hybride AF-films met artistieke vrijheid: Snelle, hybride AF maakt uiterst nauwkeurig scherpstellen en het vloeiend traceren van het onderwerp mogelijk, zelfs bij het opnemen van film. U kunt de duur van de AF-tracking en de snelheid van de AF-aandrijving aanpassen voor meer artistieke vrijheid bij het maken van uw films..
Eye AF voor het scherpstellen op gezichten: Laat de beste kant van uw onderwerp zien, met zeer nauwkeurige Eye AF. Zelfs als u iemand vastlegt die gedeeltelijk van de camera is weggedraaid bij een kleine scherptediepte, zorgt Eye AF ervoor dat zijn of haar gezicht scherp wordt weergegeven. U ziet een groen kader rond het oog met prioriteit, waardoor u weet dat het beeld scherp is en u op de knop kunt drukken..

Dankzij verbeterde AF met vergrendeling houdt u uw onderwerp in het vizier: AF met vergrendeling zorgt voor betere tracering van bewegende onderwerpen door constant gebruik te maken van het beste AF-punt en de framegrootte aan de eigenschappen van het onderwerp aan te passen. Dankzij de ontwikkelingen in AF met fasedetectie is automatisch scherpstellen nu nauwkeurig dan ooit, resultaat: meer precisie bij het vergrendelen en vastleggen van snel bewegende doelen..
180º kantelbaar lcd-scherm voor creatieve vrijheid: Met een 3-inch lcd-scherm dat in 180 graden kantelbaar is hebt u meer comfort tijdens de opnames en kunt u vanuit elke hoek opnemen, van laag tot hoog en alles daar tussenin. Deze kantelflexibiliteit in combinatie met de compacte mobiliteit van de camera zorgt voor aanzienlijk meer mogelijkheden..

Ingebouwde pop-upflitser voor betere belichting: De ingebouwde pop-upflitser (GN4; ISO 100・m) is handig bij opnamen met weinig licht, het vastleggen van onderwerpen in nachtelijke landschappen (Langzame synchronisatie) en het maken van portretten met achtergrondverlichting (Daglicht-flits). Bij staande afbeeldingen ontstaat een sprekender lichtval in de ogen van het onderwerp. Door Flitssynchronisatie met het achterste gordijn wordt het mogelijk de baan van een bewegend onderwerp op een natuurlijke manier vastleggen..

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571