Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS MILC/SLR Telephoto lens Zwart

1 439,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Sony FE 100mm F2.8 STF GM OSS MILC/SLR Telephoto lens Zwart

De Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSS is een professioneel inzetbaar objectief uit Sony's G-Master serie. Deze nieuwste 100mm lens van Sony staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een fraaie, maar natuurlijke bokehwerking dankzij de Smooth Trans Focus (STF) optica. Dit Sony objectief is inzetbaar bij product- en portretfotografie, maar dankzij de macro stand vervult het ook alle wensen van de macro-fotograaf.  Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSS, adembenemende scherpte De autofocus van het objectief is voorzien van een Direct Drive SSM aandrijvingssysteem dat snel, nauwkeurig en geruisloos is. In de macrostand bedraagt de maximale vergroting 0,25 keer en de minimale scherpstelafstand 57 centimeter. In de normale stand is er een maximale vergroting van 0,14 keer en een minimale scherpstelafstand van 85 centimeter. 
Over bewegingsonscherpte hoeft u zich geen zorgen te maken dankzij de ingebouwde optische beeldstabilisatie die trillingen perfect weet op te vangen en te corrigeren.  Hoogwaardige kwaliteit
De FE 100mm f/2.8 STF GM OSS is opgebouwd uit dertien elementen, verdeeld over dertien groepen. Het mooie bokehverloop heeft dit objectief te danken aan het unieke apodisatie lenselement, dat geleidelijk minder licht doorlaat van het midden naar de randen, gecombineerd met het diafragma met elf afgeronde bladen. Dit Sony objectief heeft geen vignettering of vervorming aan de randen.  Dankzij de nano-coating met anti-reflecterende werking worden hinderlijke reflectie onderdrukt en ontstaat er een mooi heldere beeldkwaliteit.  Gebruiksvriendelijk en duurzaam De toevoeging van instelbare klikstops, een scherpstelvergrendeling, een diafragmaring en een extra brede scherpstelring met goede grip dragen bij aan de optimale gebruiksvriendelijk voor foto- en videografen. Het objectief is voorzien van stof- en vochtbestendige afdichtingen, waardoor de lens gebruikt kan worden in de meest uitdagende omgevingen.