PELI Outdoor-koffer 1650 86 l (b x h x d) 801 x 317 x 521 mm Zwart 1650-020-110E

565,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over PELI Outdoor-koffer 1650 86 l (b x h x d) 801 x 317 x 521 mm Zwart 1650-020-110E

Pelicase 1650 Waterdichte Transport Flightcase
De Pelicase 1650 Waterdichte Transport Flightcase is een van de grootste Peli trolleykoffers. Oerdegelijk en ruim genoeg om een computer in op te bergen door de binnenmaten van 72,6 x 44,5 x 27cm. Door de uitschuifbare handgreep en de vier robuuste wielen is deze Peli Case zeer eenvoudig te vervoeren. De buitenmaten zijn 80,3 x 52,0 x 31,6cm en de Peli 1650 weegt 12,73 kilo. Hij is uitgevoerd in zwart. Op verzoek is er een gepersonaliseerd naamplaatje leverbaar.

Pelicase Pick 'N' Pluck schuim
Door op het Peli Pick 'N' Pluck schuim je apparatuur af te meten pas je eenvoudig het interieur van de Peli 1650 naar eigen inzicht aan. De twee schuimlagen bestaan uit voorgesneden blokjes dus je verwijdert gewoon het overtollige schuim. De inhoud blijft op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd extra bescherming. De Pelicase 1650 voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is onder andere voorzien van een neopreen O-ring om hem stof- en waterdicht te maken. Bovendien blijft de koffer drijven. Ook is de 1650 drukbestendig door de toepassing van een speciaal, automatisch drukventiel dat vocht en stof buitensluit maar lucht vrij laat circuleren. Dankzij de handige tweestapsluitingen is de Peli-koffer eenvoudig te openen en je tilt de koffer veilig en zeker op aan de grote, met rubber beklede, neerklapbare handgrepen aan de zijkanten.

Flexibel en schokbestendig materiaal
Een Pelicase is oerdegelijk. De koffers zijn gemaakt van polypropyleen-copolymeer en dit materiaal is zeer sterk en flexibel en heeft een extreme schokbestendigheid. De 5,3mm dikke wandconstructie heeft een aanzienlijke hogere sterkte/gewicht-verhouding dan conventionele spuitgiet-constructies waardoor een Peli case niet alleen sterk maar ook relatief licht is. De kenmerkende dubbele ribben op het oppervlak van de koffer zorgen voor extra bescherming tegen stoten en beschermen tegelijkertijd de scharnieren en sluitingen. Voor de kogellagers van de wielen, de scharnieren, de sloten en de handgrepen wordt roestvrij staal gebruikt om corrosie te voorkomen en ook de hangslotbeschermers zijn versterkt met roestvrij staal. Dit betekent extra stevigheid en beveiliging tegen doorsnijden en diefstal.

Fabrikant van 's werelds sterkste beschermingskoffers
Peli heeft al meer dan 30 jaar een reputatie op te houden als fabrikant van de sterkste beschermingskoffers ter wereld. En om het even duidelijk te stellen: Peli heeft deze categorie uitgevonden! Door de jaren heen zijn Pelicases gebruikt voor de meest wilde toepassingen en onder de meest extreme omstandigheden. Ze zijn uit helikopters gegooid in Irak, achter kano's aangesleept door Noorse Fjorden en overreden door terreinauto's in Afrika. Met in alle gevallen als resultaat slechts een paar krassen aan de buitenkant en een volledig ongeschonden inhoud: minimale sporen van heftig misbruik. En daar zijn Peli cases ook voor bedoeld: belangrijke spullen van A naar B vervoeren zonder dat er iets kapot gaat.

Levenslange onvoorwaardelijke garantie
Met de 1650 Waterdichte Transport Flightcase Black biedt Peli een zeer mobiele, schadebestendige vervoersoplossing die je kwetsbare apparatuur beschermt tegen vallen, stoten en (zee)water. Daarop geeft Peli levenslange onvoorwaardelijke garantie.

Deze koffer heeft interne wiel- en/of handgreepruimtes die de bruikbare ruimte verkleinen. Gelieve dit na te kijken voor elke toepassing.

- Water- en stofdicht, en drukbestendig
- Eenvoudig te openen tweestapsluitingen
- Open celkern met stevig wandontwerp - sterk, licht
- O-ringafdichting
- Automatisch drukegalisatieventiel
- Neerklapbare handvaten
- Roestvrij stalen structuur en hangslotbeschermers
- 2 lagen plukschuim Pick 'N' Pluck
- Gepersonaliseerd naamplaatje beschikbaar
- Onvoorwaardelijke garantie
- Uittrekbare handgreep
- 4 stevige wielen uit polyurethaan met roestvrij stalen lagers