PELI Outdoor-koffer 1550 33 l (b x h x d) 525 x 216 x 435 mm Zwart 1550-000-110E

341,-
De beste prijs bij Bax-shop


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door UPS, DHL

Over PELI Outdoor-koffer 1550 33 l (b x h x d) 525 x 216 x 435 mm Zwart 1550-000-110E

Pelicase 1550 Waterdichte Flightcase Foam
De 1550 Waterdichte Flightcase is een volwaardige Peli case: een oerdegelijke en onverwoestbare koffer om allerhande zaken vocht-, stof- en schokbestendig te vervoeren. De buitenmaten zijn 52,4 x 42,9 x 20,6 cm en de binnenmaten van 46,8 x 35,6 x 19,4cm geven voldoende ruimte voor een middenformaat uitrusting, of een studioflitser met accessoires, maar je kunt er natuurlijk ook kwetsbaar gereedschap in kwijt. De Peli 1550 Black weegt 5,4 kilo en is uitgevoerd in zwart. Op verzoek is er een gepersonaliseerd naamplaatje leverbaar.

Voorzien van een neopreen O-ring
De Pelicase 1550 Waterdichte Flightcase voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is onder andere voorzien van een neopreen O-ring om hem stof- en waterdicht te maken (30 minuten op 1 meter diepte). Bovendien blijft de koffer drijven. Ook is de 1550 drukbestendig door de toepassing van een speciaal, automatisch drukventiel. Vocht en stof blijven op die manier buiten, maar kan lucht vrij circuleren. Zo ontstaat geen onbedoeld vacuüm-lock. Met de handige tweestapsluitingen is de Peli-koffer eenvoudig te openen en dankzij de grote, met rubber beklede, neerklapbare handgreep pak je de koffer veilig en zeker op. Met het Peli Pick 'N' Pluck schuim pas je eenvoudig het interieur van de koffer geheel naar eigen wens aan. De schuimlagen bestaan uit voorgesneden blokjes, dus meet je de uitrusting af op het rooster en verwijdert het overtollige schuim. De inhoud blijft op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd extra bescherming.

Extreme schokbestendigheid
Een Peli case is oerdegelijk. De koffers zijn gemaakt van polypropyleen-copolymeer en dit is een zeer sterk en flexibel materiaal met een extreme schokbestendigheid. De extra sterke, 5,3mm dikke wandconstructie heeft een aanzienlijke hogere sterkte/gewicht-verhouding dan conventionele spuitgiet-constructies waardoor een Pelicase niet alleen sterk maar ook relatief licht is. De kenmerkende dubbele ribben op het oppervlak van de koffer zorgen voor extra bescherming tegen stoten en beschermen tegelijkertijd de scharnieren en sluitingen. Voor de scharnieren, sloten en handgrepen worden roestvrijstalen pinnen gebruikt om corrosie te voorkomen en ook de hangslotbeschermers zijn versterkt met roestvrij staal. Dit betekent extra stevigheid en beveiliging tegen doorsnijden en diefstal.

Fabrikant van 's werelds sterkste koffers
Peli heeft al meer dan 30 jaar een reputatie op te houden als fabrikant van de sterkste beschermingskoffers ter wereld. En om het even duidelijk te stellen: Peli heeft deze categorie uitgevonden! Door de jaren heen zijn Peli cases gebruikt voor de meest wilde toepassingen en onder de meest extreme omstandigheden. Ze zijn uit helikopters gegooid in Irak, achter kano's aangesleept door Noorse Fjorden en overreden door terreinauto's in Afrika. Met in alle gevallen als resultaat slechts een paar krassen aan de buitenkant en een volledig ongeschonden inhoud: minimale sporen van heftig misbruik. En daar zijn Peli cases ook voor bedoeld: belangrijke spullen van A naar B vervoeren zonder dat er iets kapot gaat.

Levenslange onvoorwaardelijke garantie
Met de Pelicase 1550 Waterdichte Flightcase Black biedt Peli een opbergmethode voor je kwetsbare apparatuur die bestendig is tegen vallen, stoten en (zee)water onder willekeurig welke hoek. Daarop geeft Peli levenslange onvoorwaardelijke garantie.

- Waterdicht, stofdicht en stootvast
- Gemakkelijk te openen sluitingen
- Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
- O-ring pakking
- Automatisch drukventiel
- Handvat met rubber bekleed voor meer draagcomfort
- Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
- Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
- Levenslange garantie
- Certificaten: IP67, MIL, ATA, STANAG