Zwarte Sony DT 50 mm F1,8 SAM SAL50F18 Vast brandpunt Objectief

169,- 145,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Otto


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

5,95 voor kleine artikelen vanaf 20 kilo 11.95.
Binnen 5 werkdagen
Retour 14 dagen bedenktijd
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sony DT 50 mm F1,8 SAM SAL50F18 Vast brandpunt Objectief

De Sony 50mm - f/1.8 SAL is een prime lens die geschikt is voor portret- en productfotografie. Een prime lens heeft een vast brandpuntsafstand waardoor het niet mogelijk is om in te zoomen. De lens heeft een brandpuntsafstand van 50mm. Primelenzen hebben veelal een hoog maximaal diafragma, hierdoor kan je scherpe foto’s maken bij weinig licht. De Sony 50mm - f/1.8 SAL is niet voorzien van beeldstabilisatie.

Onze specialist adviseert deze lens voor:
Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen.
Close up en macrofotografie: Door de vaste brandpuntsafstand en hoog maximaal diafragma kan je dicht bij het onderwerp komen, en nog steeds een hoog diafragma gebruiken. Dit zorgt voor een mooie scherptediepte met veel detail.

Ook goed te gebruiken voor:
Avond- en binnenshuis fotografie: Vanwege het hoog maximaal diafragma en grote lensopening wordt er meer licht doorgelaten in de lens, wat het een lichtsterke lens maakt.

Deze lens wordt niet aanbevolen voor:
Sport- en dierenfotografie: Met een macrolens heb je niet de mogelijkheid om het beeld te vergroten, en sta je ver van het object af.

Goed om te weten:
- Deze Sony 50 mm is alleen geschikt voor Sony spiegelreflexcamera’s. Heb je een Sony systeemcamera? Kies dan voor een lens met een Sony E vatting .
- Met zijn 397 gram is de lens licht van gewicht en zeer geschikt om mee op pad te nemen.