Somfy Somfy 2401560 IP Bewakingscamera WiFi 1920 x 1080 Pixel

221,85
3 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Somfy Somfy 2401560 IP Bewakingscamera WiFi 1920 x 1080 Pixel

De slimste vorm van veiligheid, de intelligente buitencamera van Somfy.
Schrik inbrekers af met slimme detectie en sirene.
Het idee dat er iemand bij je heeft ingebroken. Door jouw huis heeft gelopen, op zoek naar waardevolle zaken. Je moet er niet aan denken. Eigenlijk wil je dat dieven of inbrekers jouw huis gewoon met rust laten.
Dan hebben we goed nieuws voor je. Want met onze nieuwste innovatie is dat heel goed te realiseren. De Somfy buitencamera doet namelijk meer dan alleen een oogje in het zeil houden. Zodra iemand in de buurt van jouw woning komt, krijgt jij direct een melding op je smartphone. Je kunt dan live meekijken en de camera zal automatisch 30 seconden video's opnemen. Deze video's kun je direct uploaden naar Dropbox, GoogleDrive of Onedrive en zijn 7 dagen lang gratis terug te kijken of te downloaden. Je kunt zelfs, via je smartphone, de indringer aanspreken. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kan je via de app de zeer luide sirene activeren voor de nodige afschrikking. En het maakt niet uit of het dag of nacht is. Deze camera doet onder alle omstandigheden zijn veilige werk.
Daarnaast is de camera te koppelen aan je buitenverlichting, ziet de camera? iets dan gaat direct je verlichting aan.
De camera beschikt bovendien over een slimme activeringsfunctie. Als je thuiskomt, word je herkend en schakelt het systeem zichzelf uit. Ga je de deur weer uit, dan krijg je via de app op je smartphone een herinnering om de camera weer te activeren. Wel zo makkelijk.

De Somfy buitencamera is onderdeel van het zeer complete Somfy Plug & Play beveiligingsassortiment en is compatibel met belangrijke Smart Home-systemen zoals Works With Nest, IFTTT, Amazon Alexa en Google.
• Full HD camera met nachtzicht
• Krachtige sirene (110dB)
• Praat tegen Indringers via de ingebouwde speaker
• 30 seconden video-opname + 7 dagen lang gratis terugkijken bij bewegingsdetectie.
• Beeldopslag in de cloud
• Direct aan te sluiten op het stroomnet of buitenverlichting
Compatible met de bekende Smart Home Systemen