Witte Safire 4 Megapixel Full HD IP Night Color Camera

269,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Safire 4 Megapixel Full HD IP Night Color Camera

De Safire SF-IPB798CWH-4U ColorVu is een 4MP Full HD bullet buiten camera met 4mm lens, warm wit LED nachtzicht, PoE, 120dB WDR en microSD opname mogelijkheid. De camera beschikt over ColorVu techniek waarmee de camera in het donker nog steeds een kleurenbeeld kan geven.

Mogelijkheden
De Safire SF-IPB798CWH-4U geeft beelden weer in Full HD 2688x1520 resolutie. De camera heeft een zeer lichtgevoelige beeldsensor voor bruikbaar kleurenbeeld in situaties met weinig licht. De camera beschikt over wit licht LED lampen waardoor ook in het donker kleurenbeeld kan worden verkregen. De LED verlichting heeft een bereik van maar liefst 30 meter. De camera beschikt over 120dB Wide Dynamic Range (WDR) waardoor de camera zeer goed kan omgaan met complexe lichtomstandigheden als gevolg van bijvoorbeeld tegenlicht van de zon of auto koplampen.

De camera beschikt over een vaste 4mm lens met een horizontale beeldhoek van 94 graden. De camera heeft de mogelijkheid om op te nemen op een SD kaart in de camera tot maximaal 128Gb. Beelden kunnen ook worden opgeslagen op een NAS/NVR.

Safire heeft een gratis Nederlandstalige mobiele app beschikbaar. Op de website van Safire is gratis Video Management Software (iVMS) voor een computer te downloaden. De camera heeft een interne webserver die met een webbrowser kan worden bekeken en beheerd. Onder de tab "Documentatie" is onder meer een link naar de productpagina van de fabrikant opgenomen.

De Safire SF-IPB798CWH-4U heeft een IP67 rating waardoor de camera uitermate geschikt is voor gebruik buiten. Voor installatiegemak kan de camera via de netwerkkabel worden gevoed met Power over Ethernet (standaard 802.3af POE). PoE kan worden verkregen door een PoE NVR, een PoE switch of met een PoE injector. De camera kan ook worden gevoed met een optionele 12V voeding adapter. Onder het tabblad "Opties" kan worden aangegeven of een adapter moet worden meegeleverd. Onder het tabblad "Opties" zijn ook de geschikte Hikvision montagebeugels opgenomen. De camera is handmatig verstelbaar over 3 assen.

Belangrijkste kenmerken

4 megapixel ColorVu Full HD camera
Dag/nacht camera
Warm wit LED verlichting
120dB Wide Dynamic Range (WDR)
ONVIF protocol
H.265+, H.265, H.264+, H.264 compressie techniek
Opnemen op microSD kaart tot 128Gb
Detectie voor Line Crossing, Intrusion Detection, object removal
Voeding met 12VDC of PoE (802.3af)
Geschikt voor buiten (IP67)