Witte Safire4 Megapixel IP Dome Camera SF-IPDM934H-4

79,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Safire4 Megapixel IP Dome Camera SF-IPDM934H-4

De Safire SF-IPDM943WH-4 geeft beelden weer in een Full HD 2688x1520 resolutie. De camera heeft een ingebouwd automatisch IR-cut filter en is daarmee een echte dag/nacht camera. In donkere omstandigheden kan de camera de ingebouwde IR LED verlichting inschakelen waardoor er zelfs in volledige duisternis (0 Lux) een haarscherp beeld is. De IR verlichting heeft een bereik van 30 meter. De camera beschikt over digitale Wide Dynamic Range (WDR) waardoor de camera zeer goed kan omgaan met complexe lichtomstandigheden. De 2.8mm lens heeft een horizontale beeldhoek van 100 graden.
De Safire SF-IPDM943WH-4 beschikt onder meer over bewegingsdetectie. Beelden kunnen onder meer worden opgeslagen op een Netwerk Video Recorder (NVR). De Safire SF-IPDM943WH-4 heeft geen mogelijkheid voor het intern opnemen van beelden op een microSD kaart.
Safire heeft gratis mobile app beschikbaar voor Apple iOS en Android. De camera heeft een interne webserver die met een webbrowser kan worden bekeken en beheerd. Op de website van Safire is onder meer de gratis Video Management Software (VMS) Safire Control Center voor een PC te downloaden.
De Safire SF-IPDM943WH-4 heeft een IP67 rating waardoor de camera uitermate geschikt is voor gebruik buiten. De behuizing van de camera is van metaal en kunststof. Voor installatiegemak kan de camera via de netwerkkabel worden gevoed met Power over Ethernet (standaard 802.3af POE). PoE kan worden verkregen door een PoE NVR, een PoE switch of met een PoE injector. De camera kan ook worden gevoed met een optionele 12VDC voeding adapter. Deze moet los worden bij besteld word niet standaard mee geleverd