Zwarte Safire 2 Megapixel IP Camera (SF-IPMC102AWH-2)

169,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Safire 2 Megapixel IP Camera (SF-IPMC102AWH-2)

De Safire SF-IPMC102AWH-2 is een professionele lichtgevoelige 2 megapixel Full HD pinhole camera met 2.8mm lens, 120dB WDR en 3D DNR. De camera kan worden geplaatst in zeer kleine ruimten en levert goede beelden in situaties met weinig licht waardoor de camera zeer geschikt is voor discreet cameratoezicht in woningen, winkels, kantoren, restaurants, hotels en bedrijfsruimten.

Wij zijn officieel Safire dealer en verlenen volledige ondersteuning op alle Safire producten. Safire producten hebben 3 jaar fabrieksgarantie.

Mogelijkheden
De Safire SF-IPMC102AWH-2 geeft beelden weer in een Full HD 1920x1080 resolutie. De camera beschikt over 120 dB Wide Dynamic Range (WDR) waardoor de camera zeer goed kan omgaan met complexe lichtomstandigheden. De camera is zeer lichtgevoelig waardoor in situaties met weinig licht een goed beeld kan worden verkregen. Beelden kunnen onder meer worden opgeslagen op een ONVIF Netwerk Video Recorder (NVR). De SF-IPMC102AWH-2 beschikt niet over de mogelijkheid om een microSD kaart in de camera te plaatsen.

Safire heeft gratis mobile app beschikbaar voor Apple iOS en Android. De camera heeft een interne webserver die met een webbrowser kan worden bekeken en beheerd. Op de website van Safire is onder meer de gratis Video Management Software (VMS) Safire Control Center voor een PC te downloaden. Onder de tab "Documentatie" is een link naar de productpagina van de fabrikant opgenomen.

De Safire SF-IPMC102AWH-2 is geschikt voor gebruik binnen. De behuizing van de camera is van metaal. De camera moet worden gevoed met een optionele 12VDC voeding adapter. Onder het tabblad "Opties" kan worden aangegeven of een adapter moet worden meegeleverd.

Belangrijkste kenmerken

2 megapixel Full HD pinhole camera
120dB Wide Dynamic Range (WDR)
3D Digital Noise Reduction (3D DNR)
ONVIF protocol
H.265+ codec
Voeding door 12VDC adapter
Operationeel temperatuurbereik -10 °C ~ + 45 °C
Afmeting 39x31x31mm