Netatmo NOC-S-EC bewakingscamera Buiten Muur 1920 x 1080 Pixels

294,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Tink


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zwart

Over Netatmo NOC-S-EC bewakingscamera Buiten Muur 1920 x 1080 Pixels

Wees bij inbraak gewaarschuwd in real time en schrik de indringers af

Bescherm uw woning met de Slimme Buitencamera met Sirene en profiteer van gratis opslag van uw video's zonder abonnementskosten. Presence detecteert en meldt in realtime of iemand zich ophoudt rond je huis, een auto je oprit oprijdt en of je huisdier in de tuin is.

Schrik indringers af Een indringer in uw tuin?
Uw Slimme Buitencamera met Sirene waarschuwt u en schrikt hem af. Activeer de sirene en zijn oorverdovend 105 dB alarm rechtstreeks vanuit uw applicatie.

Voorkom inbraken en schade aan je eigendom
Ultranauwkeurige meldingen laten je meteen weten wat er buiten je huis gebeurt. Gebruik de live stream om je huis in realtime te bekijken.

Dag en nacht bescherming
Kijk 's nachts discreet met het infrarood nachtzicht van Presence of zet de schijnwerper van de camera aan. De slimme schijnwerper verlicht jouw pad 's nachts en schrikt ook ongewenste bezoekers af.

Krijg meldingen als het belangrijk is
Elk huis is uniek. Met Presence krijgt je aangepaste meldingen die passen bij jouw behoeften. Met de slimme zonefunctie kan je bepaalde gebieden selecteren voor meldingen - je weet het meteen als er iemand een door een door jou geselecteerde zone betreedt.

Gratis video-opslag
Video's worden lokaal opgeslagen op de micro SD-kaart van de camera. Presence bevat de optie om video's, zodra ze zijn opgenomen, op te slaan op jouw persoonlijke server via FTP. In elk geval is de video-opslag helemaal gratis. Geen abonnement, geen kosten, geen contract.

Volledig weerbestendig
Presence is speciaal ontworpen voor het gebruik buitenshuis en is bestendig tegen verschillende elementen: regen, sneeuw, vocht, stof en vuil, dankzij de HZO-technologie, een innovatieve dunne coatingoplossing.

Makkelijk te installeren
De Netatmo Presence is makkelijk te installeren. Ook kan je hem vervangen voor een bestaande buitenlamp. In slechts een paar minuten heb je dan van een gewone buitenlamp een geavanceerd beveiligingssysteem met krachtige schijnwerper.