IMOU Bullet 2S 4MP IPC-F46FP-0360B-imou IP Bewakingscamera WiFi 2560 x 1440 Pixel

84,95 75,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over IMOU Bullet 2S 4MP IPC-F46FP-0360B-imou IP Bewakingscamera WiFi 2560 x 1440 Pixel

De Bullet 2S 4MP is een unieke QHD (1440P) buitencamera met Full Color Nightvision. Dankzij de volledig metalen behuizing en IP67 certificering is deze camera ideaal voor gebruik in iedere weeromstandigheid. In tegenstelling tot de meeste camera’s op de markt gebruikt de Bullet 2S geen infrarood licht om in het donker beeld te weergeven, echter een extra grote lensopening (Wide Aperture F/1.2). Mocht het echt donker worden is de Bullet 2S voorzien van spotlights die je kunt instellen om feller te worden als hij een persoon ziet (Smart Full Color modus). Verder is de Bullet 2S voorzien van AI detectie: onderscheid personen van voertuigen en huisdieren en heeft hij two way speech: luisteren en horen. Deze camera kun je verbinden met WiFi (2.4 GHz, Dual Antenna) en Ethernet. Ten slotte kan de Bullet 2S ook offline gebruikt worden dank zij ingebouwde hotspot. Nachtzicht – Full Color De Bullet 2S is voorzien van speciale nachtzicht technologie om het beste beeld te weergeven zonder een lichtbron. De meeste camera’s gebruiken infrarood ondanks de vele nadelen: onscherp beeld in grijstinten en veel reflectie. Mocht de betreffende locatie te donker zijn, zal de Bullet 2S zijn ingebouwde spots activeren tenzij de “Spots uit nachtzicht” gebruikt wordt. In dat geval is het aanbevolen om een (subtiele) lichtbron te installeren bij deze locatie. Behuizing De Bullet 2S heeft een metalen behuizing wat er voor zorgt voor meer duurzaamheid. Niet alleen voelt de camera hierdoor extra stevig aan, echter is dit ook goed voor de warmtedistributie in het product. Zo heeft de Bullet 2S minder last van hogere temperaturen in de gebruiksomgeving. Installatie Voor de installatie van Imou camera's dient u eerst de Imou Life app te downloaden: iOS, Android of Windows. Na het aanmaken van een account, kan de camera toegevoegd worden door in de Imou app de QR code onder de camera te scannen. U volgt de simpele stappen in de app en bij een goed WiFi netwerk bent u binnen een minuut of 2 klaar. Om de camera aan een muur / plafond te bevestigen zijn er schroeven met plugs meegeleverd. Let wel dat u buiten een stopcontact nodig heeft of u moet de voedingskabel door uw muur heen boren. De voet is flexibel, dus u kunt de camera na installatie nog richten op de gewenste positie. Imou Life App In de Imou Life app kunt u al uw Imou producten toevoegen. In de app zijn er meerdere slimme functies, waaronder: Opname schema's instellen, Detectie instellen, Detectiezone instellen, Actieve afschrikking, Opnames terugkijken, Geofencing (geen meldingen ontvangen als je in de buurt van huis bent), Nachtzicht instellingen, en nog veel meer. Twee-weg spraak Dankzij twee-weg spraak is het mogelijk om zowel te horen wat er gebeurd, maar ook terug te spreken. Bovendien kun je zelfs de ingebouwde sirene activeren, zodat deze afgaat bij beweging in beeld. Opname Voor opname kunt u kiezen tussen:
- Imou Cloud: Incident-gestuurd (beweging of vreemd geluid) opname
€ 19,99 per jaar: 3 dagen terugkijken
€ 29,99 per jaar: 7 dagen terugkijken
€ 69,99 per jaar: 30 dagen terugkijken
- MicroSD: Opname op MicroSD kaartje tot 256 GB (ongeveer 20 dagen bij continu opnemen)
- Imou NVR: Netwerk video recorder van Imou WiFi & LAN De Imou Bullet 2S gebruikt 2.4 GHz WiFi met een dubbele WiFi antenne voor beter bereik. Daarnaast heeft de Bullet 2S ook een Ethernet poort voor bedrade verbinding. Het is ten alle tijden aan te raden om een krachtige WiFi router te gebruiken. Hierbij is het aan te raden om in de instellingen het 2.4 GHz kanaal van 5.0 GHz te scheiden. Dit bevordert de stabiliteit van de verbinding. Mocht uw bestaande WiFi signaal niet sterk genoeg zijn, is het aan te raden om Ethernet te gebruiken of om een WiFi versterker te gebruiken. Nachtzicht standen In de Imou Life app biedt deze camera vier nachtzicht standen:

  • Slimme nachtzicht:
    als het te donker wordt, zelfs voor de speciale lens met F1/1.2, worden de spotlights op halve kracht geactiveerd.
  • Heldere kleuren nachtzicht:
    als het donker wordt activeert de camera zijn ingebouwde spotlights voor opname in kleur
  • Subtiele kleuren nachtzicht:
    als het donker wordt activeert de camera zijn ingebouwde spotlights op halve kracht, voor opname in kleur.
  • Spots uit kleuren nachtzicht:
    de camera probeert zonder zijn spotlights zo goed mogelijk beeld te laten zien.
  • Daarbij is het op dezelfde pagina ook mogelijk om de lichtgevoeligheid in te stellen, voor het inschakelen van de spotlights. Hierbij kun je instellen hoe donker het moet zijn voordat de Bullet 2S zijn spotlights inschakelt. Slimme functies in Imou Life app
    - Melding schema: Stel in welke dagen en tijden in de week, de camera jouw meldingen mag sturen.
    - Detectie regio: Kies van welke zones in beeld je meldingen wilt ontvangen.
    - Abnoral sound alarm: Bij activatie van deze functie meldt de camera vreemde geluiden
    - Beeld spiegelen: Activeren bij plafondinstallatie voor correcte beeldweergave
    - Human detection: De camera meldt als hij een persoon ziet. Inhoud doos:
    • schroef en plug set
    • montage stikker
    • snelstart gids
    • DC12 adapter
    • Afdekking voor aansluitpunten