Witte Foscam R4 IP-beveiligingscamera Binnen Dome Bureau 2560 x 1440 Pixels

87,47
3 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Witte Foscam R4 IP-beveiligingscamera Binnen Dome Bureau 2560 x 1440 Pixels

4.0MP draai- en kantelbare draadloze IP camera voor binnen

24/7 live video met een kristalhelder beeld Beeld van de 4MP camera bevat de ware kleuren van de omgeving en geeft een helder en duidelijk beeld op zowel computers als mobiele apparaten. Hierdoor kunt u uw woning of kantoor duidelijker zien, waar of wanneer dan ook. Met de WDR technologie worden schitteringen en donkere vlekken in het beeld gecorrigeerd.

Houd goed verstaanbare gesprekken met uw huisgenoten Door de ingebouwde microfoon en chip van hoge kwaliteit wordt achtergrondgeluid gereduceerd en is er goede tweeweg audio aanwezig. Zelfs met veel achtergrond geluid kunt u duidelijk horen en gehoord worden via de camera.

13 IR-LEDs voor nachtzicht met 8 meter bereik Dankzij de 13 infrarood LEDs die zich rond de lens bevinden heeft u ’s nachts tot 8 meter helder en duidelijk beeld.

Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt U kunt push berichten van alarmmeldingen ontvangen, met een foto van de actuele situatie, op uw smartphone. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u iets mist. Maak het gemakkelijker dan ooit tevoren om toezicht te houden op dat wat ertoe doet. Foto’s kunnen alleen worden ontvangen wanneer u bent aangemeld voor de Foscam Cloud service, dit is een betaalde dienst.

Amazon Alexa & Google Assistant Deze camera werkt samen met Amazon Alexa en Google Assistant.