EZVIZ by Hikvision EZVIZ C4W IP-beveiligingscamera Buiten Dome 1920 x 1080 Pixels Plafond

99,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Praxis


Merk:

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over EZVIZ by Hikvision EZVIZ C4W IP-beveiligingscamera Buiten Dome 1920 x 1080 Pixels Plafond

EZVIZ C4W Bewaker voor buiten met actieve verdediging Slimme wifi-camera voor buiten De C4W beschermt de buitenruimtes van uw huis of kleine onderneming op professionele en betrouwbare wijze met actieve verdediging, uitgebreid nachtzicht, tweeweg spreken, IP67 vocht- en stofbestendigheid en meer Productspecificaties:

  • 1080p
  • H.265-videocompressie
  • Wifi 2,4 GHz ingebouwde dubbele wifi-antennes
  • Nachtzicht (tot 30 meter)
  • Aanpasbare spraakmeldingen
  • Tweeweg spreken
  • Actieve verdediging met sirene en stroboscoop
  • Waterdicht en stofdicht IP67
  • Ondersteunt microSD-kaarten (tot 256 GB)

Actieve verdediging met licht en geluid Wanneer iemand beschermde gebieden betreedt op specifieke tijden die u hebt ingesteld, laat de C4W een waarschuwingslampje knipperen en wordt een geluid afgespeeld om indringers te verjagen. Er wordt onmiddellijk een melding naar uw smartphone verzonden, zodat u kunt zien wat er is gebeurd en aan de hand daarvan acties kunt ondernemen.
Gebruik uw eigen stem om bezoekers te begroeten of af te schrikken U kunt bezoekers er op een zachte manier aan herinneren dat ze een beschermd gebied zijn binnengekomen. Met de C4W kunt u drie audio-opnamen van 10 seconden maken op de EZVIZ-app, zodat u uw eigendommen op uw eigen manier kunt beschermen.
Pas bewegingsdetectiezones aan Met de C4W-camera kunt u specifieke interessegebieden op de EZVIZ-app tekenen en de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aanpassen om precies de juiste hoeveelheid beveiliging te bieden die u nodig hebt.
Full-HD beveiliging; dag en nacht Met een resolutie van 1080p full-HD levert de C4W-camera de hele dag kristalheldere bewakingsvideo’s. Bovendien kunt u met een supernachtzichtsysteem beelddetails tot 30 meter in het donker waarnemen.
Bespaar geld op bandbreedte en opslag Met behulp van de nieuwste H.265-videocompressietechnologie maakt de C4W helderdere en vloeiendere video, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan bandbreedte en gegevensopslagruimte op bijvoorbeeld microSD-kaarten en de cloud wordt verminderd.
Dubbele antennes voor verbeterde verbinding Dankzij de muurpenetratie en antiverstoringsmogelijkheden presteert de C4W online beter. Het heeft twee ingebouwde antennes om een robuuste en betrouwbare wifi-verbinding te garanderen.
Weerstaat alle weersomstandigheden De weerbestendigheid, het stofdicht ontwerp en de cilindervormige behuizing zorgen voor gemoedsrust – ongeacht de weersomstandigheden.
Inhoud verpakking: - EZVIZ C4W - Adapter (1,5 m) - Basis - Schroevenset - Waterdichtingsset - Snelstartgids

Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: