Witte Edimax IC-3116W bewakingscamera IP-beveiligingscamera Binnen kubus Bureau/muur 1280 x 720 Pixels

58,89
De beste prijs bij Allekabels.nl


Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Edimax IC-3116W bewakingscamera IP-beveiligingscamera Binnen kubus Bureau/muur 1280 x 720 Pixels

De Edimax IC-3116W 720p
draadloze netwerkcamera is een veelzijdige toezichtcamera die ideaal is voor het houden van toezicht op uw huis, winkel of fabriek, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de Plug-n-View technologie van Edimax is er geen ingewikkelde setup nodig en kunt u de camera eenvoudig verbinden met de cloud en op afstand bekijken vanaf een smartphone, tablet of laptop. Motion-triggered snapshots en opnames naar e-mail zorgen ervoor dat u elke criminele activiteit vastlegt. De IC-3116W wordt geleverd met een draadloze interface die de installatie eenvoudig maakt voor alle thuis/winkel/fabriek toezichtapplicaties.

Plug-n-View voor 24/7 eenvoudig toezicht op afstand
Edimax Plug-n-View technologie maakt het eenvoudig om overal en altijd toezicht te houden op uw opslagplaats, garage, winkel, fabriek of andere eigendommen. Dankzij de Plug-n-View technologie kunt u uw netwerkcamera met enkele eenvoudige stappen verbinden met de cloud en op afstand toegang krijgen tot de camera via een smartphone, tablet of computer, waar u ook bent.

Nachtzicht
Met een lichtsensor, beeldsensor en IR LED's voldoet de IC-3116W aan al uw beveiliging en surveillance behoeften, zelfs in schemerige omgevingen. En met de automatische ICR (IR Cut Filter Removal) wordt infraroodlicht overdag uitgefilterd en 's nacht doorgelaten, dit garandeert de video kleurkwaliteit in tegenstelling tot andere IP camera's.

Door beweging geactiveerde momentopnames & opnames
Door het krachtige ingebouwde bewegingsdetectiesysteem bent u altijd verzekerd van bewijs als er een criminele gebeurtenis plaatsvindt. U kunt vooraf een gebied binnen het bereik definiëren voor bewegingsdetectie; als er vervolgens beweging wordt gedetecteerd in het gespecificeerde gebied, maakt de netwerkcamera direct een snapshot of videobeeld van de betreffende gebeurtenis.

Hoge kwaliteit video's
De Edimax IC-3116W is voorzien van een brede 2.2mm lens met een diagonale kijkhoek van 69 graden. Hierdoor is de camera geschikt om beelden vast te leggen van een groot gebied met slechts één enkele netwerkcamera. Dankzij de megapixel CMOS sensor, kan deze camera 720p (1280 x 720) video's vastleggen met een framesnelheid van 24 frames per seconde.