D-Link DCS-8100LH IP security camera Binnen Dome Wit bewakingscamera

120,95
De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending
Op werkdagen voor 22:30 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door POST NL

Over D-Link DCS-8100LH IP security camera Binnen Dome Wit bewakingscamera

Your Home, Only Smarter.
De HD 180 Degree Wi-Fi Camera is een compacte draadloze netwerkcamera die zowel overdag als s nachts kan worden gebruikt. Hij is voorzien van ingebouwd nachtzicht, bewegings- en geluidsdetectie, video-opname en 2-weg audio, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken wanneer u van huis bent.

Ontworpen voor uw behoeften
De DCS-8100LH is ontworpen met als uitgangspunt flexibiliteit. U kunt hem draaien, kantelen en roteren om hem op elke plaats in de gewenste richting te zetten. Met de unieke uitklapbare lens kunt u de kijkhoek snel aanpassen voor plaatsing op een tafel of montage aan een wand of plafond. Dankzij draadloze connectiviteit hoeft u geen netwerkkabel te gebruiken om de camera met uw router te verbinden. Het configureren van de camera gaat uiterst eenvoudig met de gratis mydlink app. Nadat u de gratis app op uw mobiele apparaat heeft gedownload, leidt de wizard u door het hele configuratieproces.

Uitgebreide mogelijkheden
Ondanks zijn geringe afmetingen zit de DCS-8100LH boordevol functies. Een ultra-groothoeklens biedt een panoramabeeld van 180 graden, zodat u de hele kamer kunt bewaken. Ingebouwde bewegings- en geluidsdetectie waarschuwt u en start automatisch een opname zodra er beweging of geluid wordt waargenomen. De geïntegreerde microSD-kaartsleuf stelt u in staat om videos en fotos privé op te slaan zonder ze eerst naar internet te hoeven uploaden. U kunt opgenomen videos bovendien op elke plek ter wereld afspelen op uw smartphone of tablet. Via de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u met gezinsleden praten terwijl u ze op het scherm ziet. Geïntegreerd nachtzicht stelt u in staat om uw huis zelfs in complete duisternis te bekijken, zodat u dag en nacht weet wat er gebeurt.

Extra gemoedsrust, waar u ook bent
Met de mydlink app houdt u overal ter wereld heel eenvoudig uw huis in de gaten en beschermt u alles wat u lief is. Blijf op de hoogte met meldingen en praat met uw dierbaren wanneer u maar wilt. U kunt belangrijke of interessante momenten direct op uw smartphone opnemen met de mydlink app.

- 180-Degree Field of View
- HD 720p Resolution
- 128 GB Capacity microSD Card Slot
- 2-Way Audio
- Sound & Motion Detection
- 16 Feet Night Vision
- EAN: 790069433009
- Vendorcode: DCS-8100LH