Duopack CleverDog WiFi camera's - Standaard - Grijs

63,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Duopack CleverDog WiFi camera's - Standaard - Grijs

DUOPACK DEAL!
Het spreekt voor zich dat jij je huis, tuin of zakelijk pand graag goed wilt beveiligen. Met deze draadloze bewakingscamera wordt dat heel eenvoudig.

Doordat de IP camera op wifi werkt, is er geen bekabeling nodig. Het model is uitgerust met nachtzicht via infrarood. Het nachtzicht bedraagt maar liefst 10 meter, waardoor je gemakkelijk een breed gebied kan blijven volgen, ook wanneer het al donker is. Daarnaast zitten er bewegingssensoren op die eenvoudigweg elke beweging detecteren.

Houd op afstand in de gaten of alles nog helemaal veilig is op de locatie waar je de IP camera hebt bevestigd. De IP camera is niet alleen inzetbaar als draadloze bewakingscamera, maar kan ook ingezet worden als babysitter. Zo kan je precies zien of je kindje nog slaapt, wanneer jij elders in huis bezig bent. Via de handige microfoon kan je ook tegen je kleintje praten, bijvoorbeeld om het gerust te stellen wanneer het begint te huilen.

De draadloze beveiligingscamera met nachtzicht kan gemakkelijk overal geplaatst worden, doordat je geen rekening hoeft te houden met lastige aansluitingen. Je kan de IP camera op allerlei manieren inzetten en deze eenvoudig op het stroomnet aansluiten via een USB-kabeltje. De draadloze bewakingscamera levert scherpe beelden met een resolutie van 720 x 576.

Videocompressie: H.264
Opladen via USB-kabel
Nachtzicht tot 10 m
Bewegingsdetectie
Werkt bij een temperatuur van -10 °C tot 50 °C
Ondersteuning voor iOS (7.0 en hoger)
Ondersteuning voor Android (4.0 en hoger)