Witte Caliber Smart Home | HWC401 | Wifi Camera 1080P | Outdoor | Géén hub/bridge nodig

99,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Caliber Smart Home | HWC401 | Wifi Camera 1080P | Outdoor | Géén hub/bridge nodig

Deze outdoor wifi camera is de ideale beveilingscamera voor buitenshuis. Door het compacte formaat en robuuste metalen behuizing is deze geschikt om overal buiten te plaatsen. De camera is waterdicht, dus u hoeft niet bang te zijn voor regen. Door het sterke metalen kogelscharnier richt u de camera makkelijk op de plekken die u wilt zien.

De voordelen snel op een rijtje:
- Geen bridge nodig
- Werkt met elke WiFi router (2,4GHz)
- Makkelijk te bedienen met gratis app
- Werkt samen met Google assistent, Amazon Alexa >- Nachtzicht
- Ingebouwd IR-CUT filter, geen kleurzweem en beter nachtzicht
- Bewegingsdetectie
- Metalen behuizing (waterdicht)

Verbinding
In tegenstelling tot de meeste slimme producten heeft u bij de Caliber Smart Home producten geen bridge nodig. De producten communiceren via uw eigen WiFi signaal (2,4Ghz). Na het installeren van de gratis app volgt u de eenvoudige instructies om een product aan te sluiten en u kunt al snel genieten van uw aankoop.

Caliber Smart Home App
De Caliber Smart Home App biedt u vele mogelijkheden om uw huis zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken. De app is gebruiksvriendelijk en helpt u de installatie van uw producten te vereenvoudigen.

Beveiliging
Beveilig uw huis met de Caliber Smart Home Producten. Deze camera voor buitenshuis detecteert bewegingen en zal automatisch beginnen met opnemen. De camera kan ook gebruikt worden om andere producten aan te laten gaan. Zo kunt u dus bij bewegingsdetectie de Caliber Smart Home LED-lampen aan laten gaan om ongewenste bezoekers af te schrikken. Ook in het donker heeft u optimaal beeld door de sterke infrarood LED-lampjes.

Opslag
De camera heeft een vooraf geïnstalleerde micro SD van 8GB. Dit is uit te breiden tot 128GB. Zo heeft u altijd genoeg ruimte om uw beelden op te slaan.

Spraak gestuurde assistent(en)
De Caliber Smart Home producten werken samen met Google Assistent, Amazon Alexa. Alle producten zijn eenvoudig toe te voegen aan uw spraakgestuurde assistent. Geef stemcommando’s om uw producten nog eenvoudiger te bedienen.