Witte CALIBER IP smart camera HWC201PT 1080HD /2,0MP mini IP camera met wifi/4G en nachtzicht. App bediend(smarthome), werkt met Alexa amazon,ISO gecertificeerd en Cloud/Privacy gecertificeerd

47,45
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte CALIBER IP smart camera HWC201PT 1080HD /2,0MP mini IP camera met wifi/4G en nachtzicht. App bediend(smarthome), werkt met Alexa amazon,ISO gecertificeerd en Cloud/Privacy gecertificeerd

Beveilig uw huis met de Caliber Smart Home Producten. Deze camera voor binnenshuis detecteert bewegingen en zal automatisch beginnen met opnemen. De camera kan ook gebruikt worden om andere producten aan te laten gaan. Zo kunt u dus bij bewegingsdetectie de Caliber Smart Home LED-lampen aan laten gaan om ongewenste bezoekers af te schrikken. Ook in het donker heeft u optimaal beeld door de sterke infrarood LED-lampjes.

De voordelen snel op een rijtje:
- Geen bridge nodig
- Werkt met elke WiFi router (2,4GHz)
- Makkelijk te bedienen met gratis app
- Werkt samen met Google assistent, Amazon Alexa />- Nachtzicht
- Bewegingsdetectie
- Intercom functie
- Pan/Tilt (Draaibaar)

Verbinding
In tegenstelling tot de meeste slimme producten heeft u bij de Caliber Smart Home producten geen bridge nodig. De producten communiceren via uw eigen WiFi signaal (2,4Ghz). Na het installeren van de gratis app volgt u de eenvoudige instructies om een product aan te sluiten en u kunt al snel genieten van uw aankoop.

Caliber Smart Home App
De Caliber Smart Home App biedt u vele mogelijkheden om uw huis zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken. De app is gebruiksvriendelijk en helpt u de installatie van uw producten te vereenvoudigen.

Opslag
De camera ondersteunt een micro SD kaart tot 128GB. Zo heeft u altijd genoeg ruimte om uw beelden op te slaan.

Microfoon en luidspreker
De camera is voorzien van een microfoon en luidspreker. De camera maakt gebruik van bidirectionele audio. Dit wil zeggen dat u tegen de persoon kunt praten die in beeld is op uw telefoon, maar u kunt deze persoon ook horen.

Spraak gestuurde assistent(en)
De Caliber Smart Home producten werken samen met Google Assistent, Amazon Alexa. Alle producten zijn eenvoudig toe te voegen aan uw spraakgestuurde assistent. Geef stemcommando’s om uw producten nog eenvoudiger te bedienen.