Grijze Alecto DVM-191 Binnen Dome Antraciet, Wit bewakingscamera

99,-
De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Grijs Grijs-Wit

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Alecto DVM-191 Binnen Dome Antraciet, Wit bewakingscamera

Extra babyfoon camera met storingsvrije verbinding.
Verwacht je gezinsuitbreiding of pas je wel eens op de kindjes van de buren? Dan is het handig als je geen nieuwe babyfoon hoeft te kopen, maar je babyfoon kunt uitbreiden met een extra unit. Deze extra babyfoon met camera is de uitbreiding voor babyfoon DVM-190; een van de beste producten uit ons brede assortiment. En als marktleider van de hele Benelux weten wij waar we het over hebben op het gebied van babyfoons! Zo heb je met deze camera infrarood nachtzicht, kun je het beeld op afstand bewegen en inzoomen en zijn zowel de beeld- als geluidskwaliteit optimaal.

Voordelen van een extra babyfoon met camera
De ouderunit waar deze babyunit bij hoort kun je uitbreiden tot in totaal acht extra babyfoons met camera. Niet alleen handig in geval van een groter gezin, maar ook als je graag contact houdt met ruimtes in en om het huis waar je kind graag speelt, zoals de woonkamer of tuin. Het bereik binnenshuis is tot 50 meter en buitenshuis tot 300 meter.
En om nog een aantal andere voordelen op een rij te zetten:
Je hebt uitstekend beeld in het donker, dankzij het nachtzicht met infrarood licht.
De beeld- en geluidskwaliteit zijn erg goed, evenals de storingsvrije verbinding.
Je kunt de camera op afstand bewegen door de pijltjestoetsen te gebruiken: omhoog, omlaag, naar links en naar rechts. Is je kindje erg beweeglijk, dan hou je hem of haar zo toch in beeld.
Met deze uitbreidingsset kun je op meerdere kindjes tegelijk passen.
Je kiest voor een uitstekend product, ontwikkeld, getest en verbeterd door Alecto, marktleider op het gebied van babyfoons in de Benelux.

Extra babyfoon: camera, slaapliedjes en terugspreekfunctie
Uiteraard heeft deze extra unit alles wat je van een goede babyfoon mag verwachten, zoals een selectie rustgevende slaapliedjes waar je kindje heerlijk bij weg kan dromen. Ook de terugspreekfunctie ontbreekt niet, zodat je op afstand met je kindje kunt communiceren en hem of haar gerust stelt met het geluid van je stem. Kortom, met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.