Systeemcamera Fujifilm X-T20 Incl. XC16-50 mm + XC50-230 mm II 24.3 Mpix Zwart 4K Video, Full-HD video-opname, Elektronische zoeker, WiFi

1 183,81
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Systeemcamera Fujifilm X-T20 Incl. XC16-50 mm + XC50-230 mm II 24.3 Mpix Zwart 4K Video, Full-HD video-opname, Elektronische zoeker, WiFi

De Fujifilm X T20 is een krachtige systeemcamera in een compact formaat. De camera is uitermate geschikt voor creatieve en enthousiaste fotografen en filmmakers. Door het vernieuwde autofocussysteem ben je in staat om haarfijn bewegende onderwerpen te filmen. Zo hoef je nooit meer een moment te missen. De camera blinkt uit in snelheid. Zo kun je fotograferen met een snelheid van 14 beelden per seconde. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met de Fujifilm X T20 in 4K met hoge detailweergave. Met een camera uit de X serie heb je mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment objectieven. Zo kan iedereen zich verder ontwikkelen als fotograaf.

Plus- en minpunten van de Fujifilm X T20
Snel autofocussysteem
4K filmen
Kantelbaar LCD touchscreen
Niet water- en stofdicht

Snel en eenvoudig te bedienen voor fotografie én video

Voor het wisselen tussen fotograferen of het maken van een video hoeft de gebruiker alleen maar een hendel te verdraaien. Voor het snel aanpassen van de belichting beschikt de FUJIFILM X-T20 bovendien over een belichtingscompensatieknop die nu ook een ‘C’ stand heeft gekregen. Hiermee kan de belichting tot ‘min’ en ‘plus’ 5 stops Ev worden aangepast in stappen van éénderde stop.

Filmen met de FUJIFILM X-T20 is mogelijk in zowel volledig HD als 4K, waarbij het ook mogelijk is om de verschillende filmsimulaties waarover de camera beschikt direct op de video toe te passen. De video kan bovendien door middel van de ingebouwde HDMI poort ook bekeken worden op een externe monitor en door middel van de beschikbare microfoonaansluiting kan de camera ook gebruikt worden met een externe microfoon.

De FUJIFILM X-T20 kent in totaal vijf verschillende voorgeprogrammeerde mogelijkheden voor het volgen van bewegende onderwerpen die kunnen worden geselecteerd met de AF-Custom optie. Afhankelijk van de te fotograferen situatie kan dan één van deze intelligente mogelijkheden worden geselecteerd. Niet iedere situatie vraagt immers om dezelfde manier waarop het autofocussysteem moet reageren. Hierdoor kunnen bewegende onderwerpen aanzienlijk beter en nauwkeuriger worden gevolgd en gefotografeerd wanneer de camera staat ingesteld op Continu AF (AF-C)*5. Handig voor bijvoorbeeld natuur- of sportfotografie.

In de doos bij de Fujifilm X T20
- Bodydop
- NP-W126S accu (1260mAh)
- BC-W126 oplader voor accu
- Clip bevestig-gereedschap
- Metalen clipje voor riem
- Schouderriem
- Gebruiksaanwijzing