Systeemcamera Fujifilm X-E3 silber Behuizing (body) 24.3 Mpix Zilver

899,- 788,-
6 Prijzen, De beste prijs bij CameraNU.nl


Merk:
Kleur:
Zilver

Gratis verzending
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Systeemcamera Fujifilm X-E3 silber Behuizing (body) 24.3 Mpix Zilver

De FUJIFILM X-E3 is de eerste camera uit de X-Serie die beschikt over bluetooth®*2.. Hierdoor kun je als fotograaf nu nog eenvoudiger en je foto’s delen en uploaden naar je smartphone of tablet. Doordat bluetooth® maar heel weinig stroom verbruikt hoeft de fotograaf zich ook geen zorgen te maken over verminderde prestaties van de batterij. Het LCD scherm aan de achterzijde van de camera beschikt over een aanraakgevoelig scherm, waarmee je zowel kunt scherpstellen met behulp van “Touch AF”, of kunt kiezen voor het maken van de foto met behulp van “Touch Shot”. Uiteraard kun je als fotograaf ook met behulp van het aanraakgevoelige scherm zelf aangeven waar in het kader moet worden scherp gesteld. Nieuw voor wat betreft de mogelijkheden voor het gebruik van het aanraakgevoelige scherm zijn enkele nieuwe gebaren zoals knijpen en het uit elkaar bewegen van twee vingers om op de foto in- en uit te zoomen en de mogelijkheid om op het scherm te tikken. Dit maakt het gebruik van het aanraakgevoelige scherm nu nog eenvoudiger.

Het autofocusalgoritme is nog verder verbeterd voor het volgen van bewegende onderwerpen, waardoor de X-E3 uitstekend in staat is om er ook actieopnames mee te maken. Door het luxueuze uiterlijk en de eenvoudige bediening van de X-E3 is deze camera niet alleen begerenswaardig, maar vooral een genot om ermee te fotograferen of filmen. Klein, compact en licht. Praktisch in het gebruik en makkelijk om mee te nemen. Voor wat betreft het ontwerp van de FUJIFILM X-E3 is FUJIFILM uitgegaan van het design van zijn voorganger. De gedachte van een kleine, compacte en lichtgewicht camera met verwisselbare objectieven met de kenmerken en vormgeving van een moderne meetzoekercamera is bij de X-E3 gehandhaafd gebleven. Dit maakt dat deze camera bij uitstek geschikt is voor het fotograferen van alledaagse zaken, portretten, straat- en reisfotografie. Door zijn compacte formaat en vormgeving is het bovendien een camera die je met plezier vasthoudt. De X-E3 heeft ook iets overgenomen van de FUJIFILM X-Pro2. De hendel aan de voorzijde van de camera waarmee je eenvoudig en snel kunt inzoomen op het te fotograferen onderwerp en waarmee je heel snel de scherpte kunt controleren zonder dat je als fotograaf daarvoor je oog van de zoeker af hoeft te halen. De bovenkant van de camera kent twee draaiknoppen, één voor het instellen van de sluitertijd en de andere voor het regelen van de belichtingscompensatie. Deze knoppen zijn vervaardigd uit aluminium en geven daardoor het gevoel van kwaliteit goed weer. De stevig verdraaibare knoppen zorgen ervoor dat een instelling niet per ongeluk wordt gewijzigd. De knop voor de belichtingscompensatie heeft nu ook een ‘C’ positie gekregen, waardoor je de belichtingscompensatie tot -5 en +5 stops in stappen van 1/3e stop kunt wijzigen. Dit vergemakkelijkt de bediening van de camera. De X-E3 is ook uitgerust met een hendel om de camera op ‘automaat’ te zetten. Hiermee kunnen eenvoudig diverse ‘scenes’ gekozen worden zoals ‘nacht’, ‘portret’, ‘sport ’of andere scenes waarbij de camera automatisch de meest optimale instellingen selecteert voor het beste resultaat. Uitstekende beeldkwaliteit, snelle responstijd en een verbeterd AF algoritme voor het fotograferen van bewegende onderwerpen.
De X-E3 beschikt over een 24,3 Megapixel APS-C X-TransTM CMOS III sensor en de X-Processor Pro beeldverwerkingsprocessor. Tezamen dragen zij zorg voor een uitzonderlijk goede beeldkwaliteit en doordat de beeldprocessor die schuilgaat in de X-E3 aanzienlijk sneller is dan zijn voorganger kent de camera een zeer snelle responstijd. De 24,3 Megapixel X-TransTM sensor kent een groot autofocusgebied dat is uitgerust met fasedetectie autofocus en kent een verder verbeterd AF algoritme, waardoor de camera binnen 0,06 seconde*3 kan scherpstellen. Verder beschikt de camera over de mogelijkheid om tot wel 5 beelden per seconde te maken. Als fotograaf hoef je ook niet lang te wachten, want met een opstarttijd van o,4 seconde, is hij al klaar voor gebruik. Wanneer je de camera al aanzet terwijl je hem optilt is hij al klaar voor gebruik nog voordat je hem voor je oog houdt. Snel is hij ook want de tijd tussen het indrukken van de ontspanknop en het maken van de foto bedraagt slechts 0,050 seconde terwijl de X-E3 in staat is om iedere 0,25*4 seconde een foto te maken.

Doordat de camera nu beter dan voorheen onderwerpen kan herkennen is de X-E3 in staat om bewegende onderwerpen twee keer zo snel te volgen dan voorgaande modellen*5. Bovendien is de X-E3 in staat om bewegende objecten te volgen die de helft kleiner zijn dan tot voorheen mogelijk was. Verbeterde connectiviteit door middel van draadloze Bluetooth® technologie Dit is de eerste camera uit de X Serie die beschikt over Bluetooth®, een standaard voor draadloze communicatie waarmee een verbinding met een smartphone of tablet veel makkelijker tot stand kan worden gebracht dan voorheen. Dat maakt dat het overzetten van afbeeldingen door middel van de “FUJIFILM Camera Remote” app nu nog eenvoudiger is dan ooit tevoren.  

Vestigings adres: Het Spijk 8
Telefoonnummer: 0527690404
KVK nummer: 39083060