Zwarte Sony DSC-HX350B superzoomcamera incl. Sony tas LCS-U11 en 16GB SD-kaart (ZEISS Vario-Sonnar® T, 20,4 MP, 50x optische zoom)

273,14
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Sony DSC-HX350B superzoomcamera incl. Sony tas LCS-U11 en 16GB SD-kaart (ZEISS Vario-Sonnar® T, 20,4 MP, 50x optische zoom)

De Sony Cybershot DSC-HX350 is de compacte camera voor diegene die hoge eisen stelt aan zoomen. Deze Sony compactcamera heeft een optische zoom van maar liefst 50 X en een digitale zoom van 100 X waarmee je alles helder dichtbij brengt. Doordat de HX350 ‘Direct Manual Focus’ heeft, kun je ook handmatig de focus nog bijstellen door de ring te draaien. Deze compacte camera werkt en presteert als een DSLR-camera. Het design met zorgvuldig geplaatste toetsen en functies zorgen voor een eenvoudige bediening en een goede grip. Gepositioneerd tussen de HX300 en de HX400V maakt dat deze camera een geweldige all-rounder is geworden. Het gebruikt Sony’s krachtige BIONZ X processor en de geprezen 20.4 MP Exmor R CMOS-sensor. De SteadyShot beeldstabilisatie bevat nu ‘Intelligent Active Mode’, deze extra toevoeging heeft de beeldstabilisatie van de HX300 niet. Video’s maakt de Sony Cybershot DSC-HX350 in prachtig Full HD resolutie en in 60p, 30p en ook in 24p.

Wil je alles wat deze camera kan, maar dan met wifi, NFC, Eye sensor en een Multi Interface Shoe? Bekijk dan de Sony Cybershot DSC-HX400V.

Belangrijkste kenmerken
•EXMOR R-CMOS-sensor met 20,4 megapixels
•BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking
•ZEISS Vario-Sonnar T*-lens met 50x optische zoom
•Full HD-videofunctionaliteit voor prachtige video's
•Optical SteadyShot en Optical SteadyShot Intelligent Active Mode

Leg details vast in 20,4 megapixels, zelfs bij weinig licht
Maak foto's en films vol details, zelfs binnen of bij weinig licht, met de Exmor R-CMOS-sensor met 20,4 effectieve megapixels.

BIONZ X voor meer details en minder ruis
Voor het omzetten van gegevens van de Exmor R-CMOS-sensor in beelden met hoge resolutie integreert de BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor technologieën voor detailweergave, diffractiereductie en gebiedspecifieke ruisonderdrukking. Deze combinatie maakt het mogelijk om realistische beelden met natuurgetrouwere kleuren en structuren met uitzonderlijke precisie weer te geven in realtime.

Meer zoom, minder bagage
Reizen, natuur en meer: met de hoogwaardige Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-lens met krachtige 50x optische zoom ben je op alles voorbereid.

Autofocus met vergrendeling voor elk fotomoment
Druk de sluiterknop half in om autofocus met vergrendeling te activeren. De framegrootte wordt automatisch afgestemd op het formaat van het onderwerp, waardoor de tracering van bewegende onderwerpen verbetert en je optimaal kunt profiteren van elk fotomoment.

Pas licht- en belichtingsniveaus handmatig aan
De handmatige modi P/S/A/M laten je het diafragma en de sluitertijd bedienen en met de creatieve effecten in jouw foto’s spelen.

Maak levensechte composities
Bekijk je foto's en films op het heldere Xtra Fine LCD-scherm van 7,5 cm (3,0 inch) met hoge resolutie.

Elektronische zoeker
Voorkom giswerk bij composities en krijg precies het resultaat dat je wilt. Een 201.000-px elektronische zoeker geeft realtime voorbeelden met 100% dekking van het beeldveld. Ideaal voor kaderen, scherpstellen en opnamen bekijken met verschillende instellingen.

Maak vloeiende, stabiele Full HD-films
Film vloeiende, stabiele videoclips in Full HD 24p, zelfs wanneer je loopt of inzoomt, dankzij Optical SteadyShot met Active Mode.

Intelligent Active Mode houdt ruis weg
Wees niet bang voor filmen zonder statief. Intelligent Active Mode, met de geavanceerde frame-analysetechnologie van Sony en beeldstabilisatie over 5 assen, compenseert camerabewegingen. Deze modus vermindert de onscherpte die vaak voorkomt bij opnamen zonder statief of terwijl je een bewegend onderwerp volgt.

Voeg artistieke beeldeffecten toe
Voeg tot 13 beeldeffecten toe aan foto's, films en panoramaopnamen zonder dat je software voor beeldbewerking hoeft te downloaden.

Maak duidelijke close-ups
De krachtige 100x heldere beeldzoom vult het frame volledig, voor indrukwekkende close-ups die altijd helder en gedetailleerd zijn.

Richt je op het moment
Na automatische scherpstelling kun je de lensring draaien om gebruik te maken van directe handmatige scherpstelling voor razendsnel scherpstellen, precisie en controle bij het fotograferen met macro en van snel bewegende onderwerpen.

Maak snel hoogwaardige foto's
De BIONZ X-processor is essentieel voor snelle continu-opnamen met 10 frames per seconde en een zeer gedetailleerde beeldkwaliteit.

Geniet van de creatieve vrijheid van een DSLR
Fotografeer zoals jij dat wilt met de ring voor handmatig instellen van vloeiende zoom/scherpstelling, jog dial, aanpasbare knoppen en opslaan van favoriete instellingen.

Maak nog mooiere foto's met de flitser
De geavanceerde flitser verlicht donkere scènes, zodat ook onderwerpen die verder van de camera staan zichtbaar worden.

Leg volledige panoramabeelden met beweging en gezichten vast
Druk op de sluiterknop en beweeg de camera voor extra brede panoramafoto's van landschappen, stadsgezichten en drukke feesten.

Werkt met iMovie en Final Cut Pro X
Dit product is compatibel met Final Cut Pro X en iMovie.

@media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }Je bekijkt een mooie camera, maar het kan nóg beter: Met de Sony DSC-HX350 kan je lekker ver inzoomen (50x) en kan je filmen in Full HD kwaliteit. Met de Sony DSC-HX400V kan je ook 50x inzoomen en heb je nog wat extra’s als: Multi Interface Shoe voor het aansluiten van accessoires, GPS voor vastleggen van de fotolocatie en WiFi/NFC om je foto’s makkelijk te delen..