Zwarte SONY HVL-F45RM krachtige en compacte systeemflitser (45-105mm, ISO100)

410,25
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte SONY HVL-F45RM krachtige en compacte systeemflitser (45-105mm, ISO100)

De Sony HVL-F45RM is een krachtige flitser met uithoudingsvermogen. De flitser is drastisch verkleind voor de ?-camera's met E-bevestiging. Deze compacte flitser is net zo krachtig als voorheen met een richtgetal van 45. De laadtijd bedraagt ca. 2,5 seconden, met een flitsvermogen van ca. 210 keer.

Draadloze radiobediening van flitser voor veelzijdige opnamen
Gebruik krachtige belichting met de compacte, hoogwaardige HVL-F45RM clip-on-flitser. Ontdek de vrijheid van de ingebouwde draadloze radiobediening voor meerdere flitsers en de conventionele optische, draadloze communicatie. Eenvoudige bediening, uitstekende betrouwbaarheid, professionele resultaten ? speciaal voor liefhebbers van compactcamera's met verwisselbare ?-lens en E-bevestiging.

Betrouwbare en nauwkeurige bediening in elke situatie
Radiosignalen vormen een stabielere verbinding over een groter opnamegebied (ca. 30 m, 98,4 ft). De compatibele externe ontvangers of flitsers ontvangen de radiosignalen in fel licht, om obstakels heen en zelfs wanneer ze achter de camera zijn geplaatst. U kunt dus nog consistentere resultaten behalen zonder koppelfouten.

Intu